TAHNIAH PERAMPAS UCAPAN PEMINAT UNTUK HANEZ SURAYA

14.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Kesian pulak aku dok baca ucapan2 tahniah atas pernikahan pelakon Hanez Suraya dengan pasangan dia Romie. Si Romie tu ok lak takde sapa nak hentam.. Tapi si Hanez tu.. Hope dia tak baca komen2 yang boleh hilangkan mood bulan madu di awan biru tu..


Memang jodoh tu Allah yang tentukan (tak boleh guna jodoh di tangan Tuhan satgi Anon mai ceramah pulak) tapi yang buruk tu adalah berpunca dari perbuatan kita sendiri.. Setiap apa yang kita buat ni memberi kesan nak2 lagi golongan retis ni. Setiap perbuatan & kata2 memang orang alert sangat sebab ada value. Kalau macam aku sapa nak gosip.. Ada orang kenal ke lekat lekit. Hahahahaha.. (sedar pun!!)

Sumber Beautifulnara

Syok kan jadi laki, perangai macam syaitonnn pun bila jadi benda camni perempuan jugak sampai lunyai kena hentam.Padahal kalau laki tak gatai perempuan pun tak merenyam. Tapi tu la nasib kaum perempuan..

Apapun pada haters Hanis Suraya... Kita doakan yang terbaik sudah. Bersyukur la laki kita bukan jutawan kalau tak jenuh jugak nak bersaing dengan retis, kan? hahahahaha

5 comments:

  1. For me..doakan je yg terbaik..kita bukan allah nak bg hukuman kat dia..dia perampas ke apa ke itu antara dia ngan allah..kan..buat apa wish kalau hati x ikhlas...elok diam je...buat himpun dosa je..dosa dia biar la dia yg tanggung..kita yg xde kena mengena ni diam je la...well..kang akak plak kena tarbiah ni kang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh, sokong ngan kata2 Amanda Suria tuh.. bab dosa biar antara dia ngan Allah.. kita jangan plak menempah dosa megutuk sini sana..

      Delete
  2. Semoga berbahagia mereka berdua....

    ReplyDelete
  3. Moga bahagia sampai hujung nyawa..

    ReplyDelete
  4. Betul cakap suria tu.. kalau laki buat jahat.. tak pulak orang nak kutuk2 dia.. tapi bila tang popuan.. hemmm..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!