ZAIN SAIDIN JADI DUTA UBAT KUAT SEKS

20.3.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Amboi tajuk kan.. Tak nak kalah tu. Tetap nak hot & spicy.. Bukan sekadar hot & spicy sememangnya isu nya benda tu. Bukan sekadar gimik semata mata hokay! Aku tak sekeji tu tau buat tajuk yang takde kena mengena dengan entri even tajuk2 entri aku memang majoriti hangat hangit bagai..

Sumber goggle

Alkisah pepagi dah ternampak post beautifulnara pasal ni.. Dia punya caption kat post Fb tu kemain lagi tau. Amboi. Nampaknya tiap-tiap malam adalah malam Jumaat bagi Che Ta dan Zain Saidin. Tahniah atas perlantikan Zain sebagai duta produk ubat kuat ini.


Gamaknya orang yang makan ubat kuat seks ni memang hari hari mau ke camna? Kalau camtu kategori melampau jugak la kesannya.. hahahaha.... Punya nak mengambarkan kuasa kuda yang ada dalam ubat tu kan. kalau formula tu di transfer untuk cipta kuat kerja pun bagus.. ye dak? hari2 mau kerja. kekekeke

Tak kisah lah apapun produk nak jual.. nak2 produk tenaga batin ni tapi hope iklan dia jangan keji sangat la. Cukup bagi tau keistimewaan produk tak perlu sangat la nak cerita testimoni dalam selimut sampai orang boleh bayang macam mana aksi atas ranjang. Sebab sekarang ni pengedar2 produk kekuatan dalaman ketat metat bagai ni.. macam dah takde kemaluan. Rilex akak abang.. sikit2 kias2 pun orang paham sebab yang guna produk tu orang dewasa bukan budak tadika, hokay. Jangan sampai orang lain tolong rasa malu dengan anda.

6 comments:

  1. hihihi.. tetiba kelu jari nak taip apa untuk komen.. ekekekekekek.. takut pulak kalau kuat sangat.. opsss.. terkomen gak akhirnya.. kah

    ReplyDelete
  2. hahaha. betul tu. setuju dgn lekat lekit. adoi

    ReplyDelete
  3. Beso giler poster iklan dia .. Dahsyat.. Tak lama lagi menambah baby la che ta. Heheheh.

    ReplyDelete
  4. Kenapa akak tengok iklan ubat kuat tak terliur pun? Oh, lupa... dah masuk tahap nak menopause gamaknya *_*

    Sekarang ni memang macam-macam cara orang guna nak melariskan produk. Siap bagi testimoni dalam selimut pun sanggup. Anak akak pernah nampak iklan seks cheapskate kat tepi tiang lampu lalu ditanya pada ibunyalah ya, ~' Mommy, adults toy tu apa?'

    Kan dah susah Mommynya perah otak cari jawapan yang bernas!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!