AZANIS PENANGGAL PARUT LAMA DAN BARU

6.5.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Penternak parut kudis,jerawat,parut demam campak,parut pembedahan atau apa saja parut kecuali parut di hati kesan luka sebab putus cinta je tak boleh. Yang lain2 spesis parut semua sila ambil perhatian entri ni. Jangan menyesal kalau korang tak baca.. Sapa suka berparut even kat bahagian tubuh yang bukan tontonan umum sekalipun. Semua orang mengimpikan kulit licin tanpa sebesar zarah pun parut lebih2 lagi tang muka la. Muka aset paling penting katanya...


Yang selama ni menjadi pengumpul parut tegar tak kira kat mana2 bahagian tubuh, muka ke badan ke kaki ke.. kat memana je la hari ni den nak kenalkan korang dengan satu serum penanggal parut. Rasanya ada yang pernah dengar produk Azanis tapi cuma tak ambil pusing jer sejauh mana keberkesanan produk ni. Aku ada tanya kawan aku sebelum dapat serum ni, ok ke? Dia kata not bad.. hilang jugak parut2 jerawat kat muka.

sebagai seorang yang berparut ni.. Excited jugak la aku nak membasmi parut dengan Azanis ni. Azanis scar serum ni lelaki perempuan boleh pakai sebab dia bersifat khunsa katanya. Mana2 jantina kulit pun boleh jer. hahaha.. Gurau jer. Kang ada yang lurus bendul salah faham pulak perumpamaan khunsa yang aku guna. Maknanya laki perempuan boleh pakai. Parut yang berusia lebih dari 10 tahun pun, Insya Allah boleh di hilangkan dengan penggunaan Azanis scar serum secara betul & consistent. Bukan untuk parut jer.. untuk masalah kulit kering, tona kulit tak sekata & mengatasi penuaan kulit.

Kesan yang korang boleh nampak lepas pakai Azanis scar serum ni selepas 30 hari tapi bergantung pada parut korang jugak. Ada cepat ada lambat tapi kena consistent la. Kalau seminggu sekali jer kau sapu.. maka kesan dia pun lambat ikut tahap kemalasan kau jugak la. Tapi aku dah try seminggu memang ada parut2 jerawat dah hilang. Maybe sebab parut agak baru dalam 3 4 bulan umur parut tu sebab seminggu pun dia dah mula nyah dari wajah seram aku ni. Sebotol Azanis scar serum ni tahan sebulan. Jangan risau produk ni mendapat kelulusan halal JAKIM.

Testimoni . Sumber google

Cara nak guna dia pun senang, just sapu secara membulat ke kawasan berparut tu. Sebaiknya guna dua kali sehari untuk mendapat kesan yang lebih cepat. Kalau parut tu masih belum kering luka, tunggu sampai luka betul2 sembuh tau baru sapu Azanis scar serum ni. Semua peringkat umur boleh guna Azanis scar serum ni. Jangan terkejut masa sapu tu dia rasa macam panas2 sikit tapi bukan la panas macam air panas, just rasa suam2 macam tu la tapi jangan risau tak menyebabkan kulit melecur ke, merah ke hapa. Sekejab jer tak sampai seminit pun.


Jadi pengumpul parut sekalian kalau minat boleh PM lelaju Emma Diana kat FB & whatsApp : 01138843062 sebab kalau beli dengan dia dapat diskaun 20%. Harga pun mampu milik, Insya Allah. Boleh jugak skodeng Instagram : emma_dianamazlan & emma_projecthouse

Moral of the story.. Jangan biarkan diri anda di selubungi PARUTTTTTTTTTTTTTTTTTTT! sekian terima kasih. 

6 comments:

  1. wahh menarik ..... parut yg tebal cam tu bloleh pudar ... hebat

    ReplyDelete
  2. fuyyyooo parut mcm gitu pun blh hilanggggg
    bestt best

    ReplyDelete
  3. Aqil sebulan sekolah aritu dia trjatuh dkt sekolah..
    Kot boleh cuba kot sbb luka dkt muka msh ada sikit parut nya..
    Jatuh saham Aqil mummy..
    Hahahahahaiii

    ReplyDelete
  4. Hebatlah moral of the story ni sis.. Hehehhehe..

    ReplyDelete
  5. Bekas kena parut kelapa, hilang tak? Huahaha....

    Tak pernah dengarlah Suria nama produk ni. Banyak betul yang first time dengar. Akak lagi suka kalau siap-siap letak harga. Senang sikit nak kira belanja dapur. Eh, belanja untuk kecantikan diri!

    ReplyDelete

  6. produk ni sy dh try
    mmg terbaik!!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!