INILAH YANG TERJADI BILA NAMA ARTIS DI GANTIKAN DENGAN HURUF O

29.5.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Sumpah aku gelak baca artikel ni. Nak2 lagi Nama Siti Nurhaliza kalau di tukar dengan huruf O. Bukan je bunyi kelakar malah jadi maksud lain pulak. Aduhai sapa lah yang kreatif sangat buat artikel ni. memang penglipur lara sungguh.


Nak tengok retis2 yang jadi mangsa nama mereka di gantikan dengan huruf O sampai bunyi kelakar sangat.. Meh la baca kat sini... Amaran yang pakai gigi palsu mohon lekat dengan poliden dulu... takut tertanggal pulak lepas baca artikel ni... Nak baca clik tajuk kat bawah ni...

14 Nama Artis Yang Beri Maksud Lain Jika Digantikan Dengan Huruf 'O'


Cuba nama korang pulak korang tukar huruf O gamaknya bunyi apa? Asyik gelak nama orang jer kan.. sesekali gelakkan nama sendiri baru tau apa rasanya. Hahahaha.. Ok la di hari penghulu segala hari ni tak elok gelak banyak2 sangat.. bawak istifar & zikir katanya ostaz & ostazah..

Moral Of the story entri ni sekadar gurau2 manja jer bukan nak mempersendakan siapa2. Bak kata pepatah.. tak boleh gurau pergi pulau. Jangan kawan dengan orang. hehehehehe

4 comments:

  1. kahkahkah.. nadzorah.. adoiii tak sanggup sebut nama sendiri..

    ReplyDelete
  2. Tak sampai hati pulak nak tukar nama sendiri letak huruf O ni. Cukuplah satu aje O digunapakai pada nama sendiri. But apa-apa pun, jom kita gelakkan orang!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com