ISTERI KEDUA ASHRAF MUSLIM MENGANDUNG LAGI

15.5.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Wan Sakinah yang dulu pernah di kecam dengan macam2 kontroversi kini dah hamil anak kedua. Tu tandanya korang hentam & kecam macam mana pun dia tetap bahagia even bergelar bini nombor dua. Yang dok lebih2 sangat kutuk tu dah mengandung ke belum? hahahahhaa


Tak payah nak buat ayat2 macam Isteri pertama Ashraff muslim teraniaya sangat.. Konon kesian Dayana bla.. bla.. tak mengandung.. terpaksa bermadu... makan hati.. bla.. bla.. mesti kurang kasih sayang dari suami... bla.. bla.. bagai. Insya Allah Dayana seorang yang positif & bahagia dengan Anugerah anak & bakal anak tiri yang bakal lahir nanti.

Dan tak payah nak mencaci Sakinah terus terusan dengan mengelarkan dia perampas. Depa nampak bahagia jer hidup berkongsi kasih kita pulak yang sakit tengok dah kenapa, kan?

 Sumber google

Apapun even aku terlebih dulu kawen sebelum sakinah.. Aku masih belum ready untuk 2nd anak. Anak nan sorang ni perlu perhatian yang lebih buat masa ni.

Apapun tahniah pada Sakinah, Ashraff & Dayana jugak sebab bakal menerima seorang lagi ahli baru dalam keluarga bahagia mereka. Moga kehadiran ahli syurga kedua mereka nanti mengeratkan ikatan kasih sayang. Untung Ashraff.. Dapat Dayana & Sakinah.

Moral Of the story.. Even aku tengok depa bahagia hidup berkongsi kasih tak bermakna aku pun mengimpikan kehidupan yang macam tu, hokay! hahahaha... belum kuat iman nak terima madu

6 comments:

  1. dugaan buat dayana...tahniah utk sakinah n asyraf sbb dpt bb ke dua

    ReplyDelete
  2. Hebat betul kuasa Allah kan..asyraff ni kira beruntung sbb isteri dia baik2...

    ReplyDelete
  3. untung nye asyraff klu org laun maunye bdarah2 kena cakar

    ReplyDelete
  4. Pelik tau aku.. kenapa mesti libatkan Dayana...?? Apa dia rasa biarlah dia dah Tuhan je... janji Ashraff masih melayan dia sebagai isteri, Sakinah pun hormat Dayana sebagai madu... orang lain pulak overrrvasssss... haish..

    eh.. tahniah Sakinah, Ashraff & Dayana jugak !

    ReplyDelete
  5. Untunglahkan si Asyraf ni. Walaupun mula-mula dulu hebat kontroversinya, sekarang ni seronok pulak tengok mereka bermadu. But macam Suria, it doesn't mean kita pun nak hidup yang sama macam mereka berdua. Just gembiralah tengok mereka bertiga gembira. Nanti kalau dapat anak lagi, bolehlah share-share jaga bersama.

    Adat manusia juga, bukan boleh adil sepenuhnya. Kena kuatlah iman tu. Kena give and take mana patut. Kalau nak seimbang dua belah pihak, pengsan worr...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com