LEMBAGA NI SEDANG MENGHANTUI ORANG AWAM

12.5.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

Korang tak dengar cerita ke? Heboh sana sini orang cakap pasal lembaga ni. Lembaga ni telah membuat ramai orang panik.  Cerita pasal lembaga ni bukan takat heboh kat laman sosial, di luar laman sosial jugak. Ni memang cerita benar aku tak tipu. Memang Lembaga ni tengah menghantui rakyat malaysia.

Sumber Google sekadar hiasan

Rakyat Malaysia memang suka sangat kalau cerita pasal lembaga.. Sebab tu surat khabar sekarang pun layan cerita2 mistik. Tapi cerita pasal lembaga ni tak berapa mistik cuma mungkin agak kronik kalau tak di selesaikan. Yang special ni lembaga ni sampai melibatkan campurtangan kerajaan jugak la. Harap Bomoh VVIP tak datang memberi khidmat sukarelawan untuk mengatasi masalah lembaga ni. Tak sanggup aku nak tengok dia buat ritual bodoh yang memalukan Malaysia lagi. Hope dia duduk diam2 kat rumah tengok bananana kat tv9.

Mesti ramai yang nak tahu atau mungkin dah tahu cerita pasal lembaga yang hangat di perkatakan kan sekarang. Bagi yang tak tahu.. Lembaga tu takde la rupa menyeramkan sangat tapi lembaga ni sebelum ni di pandang suci sangat. Lembaga yang sering membantu rakyat malaysia untuk mengerjakan ibadah. Yer betul... Lembaga yang tengah mengganas sekarang adalah Lembaga Tabung Haji. Sekian terima kasih. Cheq lari dulu yer... hahahaha

Sumber FB

P/S : Sekali sekali kena jugak bergurau senda untuk menghasilkan hormon2 ceria katanya. hahahaha

7 comments:

  1. baca tajuk pun Sally dah boleh agak lembaga mana akak cerita...hahahaha... :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha... nk buat cam ne dah terkantoi

    ReplyDelete
  3. Adoilah sis.. Hehehehehhehe.. Mmg lembaga yg baru buat hal hari tu ke?

    ReplyDelete
  4. lembaga apa lagi yang paling hangat diperkatakan kalau bukan LTH..heheheh...makcik pakcik ,opah atuk kat kampung tu paling susah hati tu...geram2 mampu tendang dinding je..ehehhe...

    ReplyDelete
  5. Lembaga ni memang tengah famous sekarang. Apasal Suria tak cover kisah lembaga ni dengan penuh teliti? Menarik apa sesekali tukar genre hantu :)

    ReplyDelete
  6. kikiki...lembaga ni dekat sebelah office saya je ni...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com