MELISSA MALEK PEMINAT YANG KENA MAKI DENGAN AZWAN ALI

27.5.15 Suria Lekatlekit 10 Comments

Aku ni bukan la peminat Azwan Ali tapi memang terhibur jugak kadang2 dengan telatah dia bukan makian dia yer... Nak2 lagi tengok rancangan lari. Memang bebelan dia tu menghiburkan. Aku syak depa pilih dia sebagai peserta dalam rancangan lari pun sebab nak bagi ada tarikkan jer.. Kalau ikut cara dia main, semput jer. Tapi keletah dia memang mencuit hati la.

Azwan Ali.. semua orang kenal mulut puaka Niyang rapik. Bab maki orang dia lulus dengan cemerlang,gemilang & terbilang. Setakat cerita dia gaduh dengan artis dah bukan cerita biasa. Ni kecoh orang dok viral pasal budak melissa katanya peminat Azwan ali yang kena maki dekat IG.


Bukan la aku sokong Azwan Ali.. Tapi kau dah tahu dia camtu yang kau gigih tanya soalan cepukmas yang boleh jadi maksud yang macam2 dah kenapa? Apa pelik sangat bangla kerja kedai kain.. Kat Malaysia bersepah bangla kerja kat memana pun. Bangla ni kebanyakkan jenis rajin kerja so memang orang suka ambil bangla kerja. Benda tu pun kau nak tanya seolah2 mempertikaikan. Padan la kau kena maki dengan Azwan Ali. Macam baru keluar dari hutan Amazon tak pernah nampak bangla kerja kat kedai kain pulak. Bangla sekarang bukan takat kerja.. ada yang ada kedai sendiri dah beb!

Moral of the story.. Kalau rasa tak nak kena maki tak payah layan post dia. Dah tau dia ada suiz sentap & kalau terpetik je terus keluar maki hamun buat bodo jer dengan apapun post dia. Jangan kena maki melalak satu alam maya. Tak tahan kena maki,duduk tepi tepi. hahahaha

P/S : Sebelum jadi salah faham yang maha besar baik aku explain.. aku tak kata perbuatan azwan ali ni betul, masalahnya kita tak mampu nak betulkan dia yang perangai suka memaki hamun orang tu jadi kita jangan layan sebab kalau makin layan makin menjadi jadi.


Yang menarik :
Adakah ada tergolong dalam golongan tipikal yang suka frame kan 15 jenis gambar ni? Jom tengok

15 Typical Photos You'll Find Framed Up In A Malaysian Home

 

10 comments:

  1. Hihihi,,,tak pasal2 kene bom atom AA tu...selalu tgk je ig dia,,tak minat nak LIKE atau KOMEN.sbb bahasanya kurang sopan sikit...



    Singgah blogwalking...:)
    Nak tahu ade diabetes ke tak?Jom cek kat sini:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/tanda-tanda-diabetes-yang-anda-mesti.html

    ReplyDelete
  2. hahahaha..tak pasal2 kena maki dgn AA kan

    ReplyDelete
  3. tp kan walau ape pon, AA tu xboleh la ckp mcm tu.mcm kesalahan besar.mcm la girl tu maki dia ...kalau pn soalan tu mcm pelik, dia xde hak nak panggil org mcm tu..mcm lah dia sempurna sgt...ingalah xlama pn hidup kat dunia ni.skrg blh lah menyalak panggil org mcm2..skali org x maafkan..merana la ko smpi kiamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kata betul apa yang dia buat tapi semua orang tahu kot perangai dia macam tu. Kalau dia rasa salah, maybe dia tak buat sebab takde sapa boleh buat dia rasa salah maka kita yg dah tahu perangai tak semegah dia tu tak payah layan post dia. Sebab layan la makin menjadi jadi dia tu..

      Delete
  4. Marah beno Azwan Ali ni ... Hehehhe..

    ReplyDelete
  5. dua2 salah kot...yang sorang memang tanya x kena tempat..yang AA plak betul dia pertahankan bangla..tp caranya salah kan....erm...macam2

    ReplyDelete
  6. hhhmmm.. sabar banyak2 la nok.. kiki

    ReplyDelete
  7. Aku tak berani nak komen kat IG dia... kalau komen pun mengampu lebih... wkakakakaka

    ReplyDelete
  8. bahasa dia mmg diva sikit..sesuai ngan title dia..hihi..sape yg layan mmg nak kena sembur..baik xyah layan
    dulu suka kat aa ni, even dia byk kontroversi..suka tgk keletah dia, lain dri yg lain
    since dia keluar dlm melodi ari tu, meroyan.. katanya ada artis bomoh dia, dgn bahasanya yg kurang enak n over. sejak hari tu, pintu hati terus tertutup buat dia..
    kalau tgk dia kat tv, terus tukar channel..x sukeeeeee..haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!