ANAK DARA BERBOGEL ATAS PASIR

1/04/2011 04:26:00 AM suria lekatlekit 16 Comments

Elok - elok berbaju mandi manda kat pantai.. berbogel pulak. Apa kes?? Ni kes jenjalan terjah menerjah FB orang.. Singgah punya singgah tersinggah satu FB anak dara yang tak bapa daranya. Apa cerita dengan anak dara tu??

Saja jer nak tengok - tengok orang bercuti sakan sempen tahun baru kan?? Macam - macam la dorang upload kat FB. Layan juga pepagi camni cuci mata tengok keindahan2 wajah2 gadis - gadis yang pelbagai rupa & gaya. Tup - tup terclik la satu FB pompuan ni.. Aduhai... Biarpun hanya di bentuk sebagai simbol tapi agak memalukan jugak la bagi seorang anak gadis camtu. Kalau just untuk simpanan peribadi accept la.. Ni tak dengan bangganya dia tayang kat semua orang di FB. Iskk.. Tak segan ker?? Ker Cik Lekit yang tak open minded?? Biarlah tak open minded sekalipun tapi nak open2 camtu.. Malu mak nyah!! Gambar camna tu lekit kau tayang la.. Nak tayang la ni. Kalau korang tengok jangan nak meneka beliau seorangNyah, Ok! Sebab aku cukup tahu beliau adalah seorang pompuan. Muka terpaksa di touch up ada faktor2 keselamatan... kekekekekeke


Kalau korang la korang rasa ni lucu ker?? Sanggup ke korang buat aksi camni then upload untuk semua orang tengok?? Khas untuk gadis - gadis, wanita2 & perempuan2 sahaja pertanyaan ni, k! Bagi Cik Lekit biar hanya simbol tapi ia tetap kelihatan lucah sebab mengambarkan sesuatu yang agak lucah. Mungkin bagi cik adik ni ia sesuatu yang lucu & bagi tujuan untuk menarik minat orang lain berkomen di gambarnya tapi tanpa dia sedar dia sedang menjatuhkan airmukanya sendiri. Untuk pengetahuan semua Gadis ni melayu, Islam & dah akil baligh.. So takde sebab untuk kita kata dia masih tak tau mana elok mana buruk, kan??

16 comments:

  1. memalukan jer...
    ishhh~ xde kesedaran sivik....

    ReplyDelete
  2. tak sanggupppppp!!
    jtuhkn maruah sndiri jeee..uuu

    ReplyDelete
  3. haha tindakan berani mati. bila sesuatu dipandang secara xserius inilah jadinya

    ReplyDelete
  4. ahaha..ape dasat bebeno pemikiran engko..

    ReplyDelete
  5. wow..hebat gadis2 sekarang.hhee

    ReplyDelete
  6. apa dah nak jadi dengan pompuan zaman sekarang ni

    ReplyDelete
  7. adei...blum matang lagi agaknya..hanya tau berseronok..cik lekatLekit kenal ke budak ni?? huhu..

    ReplyDelete
  8. patut expose je muka die..berani tunjuk kt fb takkan kt blog malu kot..xsenonoh nye pmpuan. :(

    ReplyDelete
  9. eeuuwwww...tak rela nak tengok..T_T

    ReplyDelete
  10. nauzubillahiminzalik..jgn anak dara aku jd mcm nih..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com