LEKIT BERJAYA MENGGODA HATI YEIDPOZI

1/02/2011 02:02:00 AM suria lekatlekit 1 Comments

Mungkin kesan dari pemakaian set pencerahan Tia Amelia membuatkan si lekit semakin jelita sehingga mampu menjerat Yeidpozi dengan hanya satu jelingan manja sahaja.. Mungkin juga kerana kata2 yang penuh dengan nada2 mengada buat Yeidpozi terlentok dalam fantasi cinta yang lekit beri.. Wah! Kau dah lama hidup ke lekit??

Ketahuilah bahawasanya dimata, dihati & di jiwa ku tak pernah curang pada Yeidpozi.. erkk... silap.. my hubby. Cuma minggu ni susukkan lekit mengena pulak sehingga buat Yeidpozi tertawan dengan entri lekit dan menjadikan entri itu sebagai Entri Terbaik Minggu Ini Pilihan Yiedpozi. Dan di review.. hurmmm.. di sharekan link di blog beliau itu. Wah.. sangat2 terharu biru unggu kelabu tau!


Entri hanya cuba menunjukkan satu percanggahan statement seorang insan yang makin tenggelam dalam populariti yang baru melanda dirinya. Entri itu adalah entri tentang cikgu shida yang bertajuk Cikgu Shida Dah Lupa Apa Dia Pernah Cakap Dulu.. 

Thanks Yiedpozi.. Lain kali pilih la blog melekit lagi yer. Lekit akan terus menggoda Yeidpozi dengan entri2 lain lepas ni. Time untuk mencabar diri sendiri dengan menulis lebih kreatif selepas ni. Go! Go ! Go! Lekit!!

1 comment:

  1. jum try masuk dlm pilihan kodet lak..
    ini dua kategori saja...untuk thun 2011 nnti mungkin 5 kategori..

    Award Blog 2010 Kodet Guide

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com