3 LAGI BE BARU MELEKAT LEKIT

8.2.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Wah.. Rezeki pagi - pagi kan?? Kebetulan hubby pinjam pc online jab sebab malas kot dia nak on laptop.. Sesudah dia cari somethning.. alang kepalang dah on aku pun buka la blog. Terdetik nak check tabung nuffnang ni. Alangkah hepinya bila melihat ada 3 lagi BE baru terlekat lekit kat blog melekit ni...


Walau keghairahan berblog tak macam dulu... Kuantiti entri pun dah kurang.. Namun Nuffnang masih simpati dan memberi BE lagi. Thanks yer nuffnang. Korang dah check?? Maybe ada gud news ker boleh share. kekekekekekeke

10 comments:

  1. TAHNIAH

    LYA ADA 1 BE J.. TU PON Y AWL THN .. CIPUT.. LPS TU DAH XDE DAH.. NAPER ERK.. CAM SSH NK LEKAT LATE NI.. DAH LA... CPC TU PON 0 SEN JER.. PADAHAL DAH CASH OUT AKHIR BLN 1 BARU NI :-(

    TAKPE LA.. TURN ORG LAIN PLOK KAN :-)

    Y PENTING... ENJOY WITH BLOG!

    ReplyDelete
  2. tahniah yerrr rezki masyuk...saya still dgn 1 BE tue la....

    ReplyDelete
  3. jeles!
    sebab semua BE dah jadik metered .
    neway . tahniah dapat BE :) masyuuuuuk tuuu .

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya...kita dah takde be dah...be dah tak sudi dah ngan blog picisan kita...huhuhu...

    ReplyDelete
  5. mcm maner nk cek benda tu ? ?

    ReplyDelete
  6. tahniah.. saya pun dapat lagi 2 yg baru hari ni.. hihihi..

    ReplyDelete
  7. dok tgu jgk ni mana la xdtg2 lagi BE ni...hrp2 cek jap nnt ada la tuu...fuhh..!

    ReplyDelete
  8. tahniah abby..mashhuukkk ler nnti..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!