600++ SUDAH

21.2.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Alah.. Tu pun nak canang kan?? Orang lain dah kumpul ribu riban rilex jer.. Tapi bagi sang Lekit ia satu penghargaan bila ada yang sudi singgah, follow, comment, jenguk ke blog ni. Lekit takde la anjurkan sebarang contest, GA, segmen or apa - apa sebab belum berkesempatan lagi hanya mempertaruhkan entri setiap hari & join 1 2 segmen BA (sekarang kurang sikit) untuk blog ni. Apapun prestasinya agak meningkat dari hari ke hari kalau sentiasa update.

Dari segi traffic memang kalau tak update tu.. dia akan maintan 100++ UV setiap hari.. Kalau rajin update cecah la juga 300++ UV (mengikut Analitik Nuffnang la). Tabung Nuffnang pun takde mengecewakan sangat. Dengan adanya BE maka setiap hari ada la kerdit sikit - sikit masuk. Tu pun rezeki, harus bersyukur. Bak kata pepatah.. sikit - sikit lama - lama jadi bukit. Yang penting rajin & usaha.. Kita nak harap Tuah datang bergolek memang takkan ada nya, kan??

Semalam ramai juga yang singgah tapi akibat berukban ni semput - semput semalam sampai nak loading blog sendiri pun tak lepas so tak dapat la Lekit nak buat kunjungan balas. Insyaallah hari ni kalau takde aral melintang pukang, Lekit akan cuba terjah seberapa yang boleh.

Apapun Thanks pada semua yang menyokong blog ni.. Tak kira la korang datang sekadar lawat depan halaman jer.. Tapi kehadiran korang tetap menyumbang traffic kat blog ni juga apatah lagi yang sudi singgah & baca entri tak kira yang silent reader or tinggal comment, sangat - sangat Sang Lekit hargai.

Follower setakat ini

Pageviews tertinggi semalam

15 comments:

  1. wah tahniah kak..truskan menulis blog~ ^_^

    ReplyDelete
  2. wah tahnaih.. moga terus betrambah ramai.. hmmm gempakkan dunia bloggers

    ReplyDelete
  3. tahniah2...k.aina pun nak bekerja keaslah lepas ni nak dapatkan 100 dulu...hahahaaa...

    ReplyDelete
  4. tahniah abby hehehe..mari sama2 kita terus berblog...

    ReplyDelete
  5. wahhh tak lama lagi kalau ko dah jadi Lekitmommy kan mcm redmommy..ko jangan lupa aku pulak ye Nyah suria oiiiiii

    ReplyDelete
  6. support cik lekit sokmo2..ehee..alyaa tag cik lekit utk GA..jom join!:)

    ReplyDelete
  7. congrate's...:)

    jemput ke rumah...
    http://laydie-dda.blogspot.com

    keep in touch ye..

    ReplyDelete
  8. kira banyak lar tu.. aku nak dapat 100 UV pun susah.. hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!