AIR MANI KUDA UNTUK HIDANGAN PENGGEMAR MAKANAN EKSOTIK

19.2.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Sanggup ke Uolls menjamah seperti menghirup sup yang lazat lagi berkrim atau seperti coffee ber creamer pekat manis?? Oh.. Tidak! Najis! Aduhai manusia dah takde benda lain ke nak di jadikan hidangan. Makin lama makin pelik lak makanan2 manusia ni. Alkisahnya... di sebuah negara bernama New Zealand menyediakan air mani kuda kepada penggemar makanan eksotik.

Sajian itu akan disediakan dalam majlis tahunan Festival Makanan Eksotik di bandar Hokitika di Pulau Selatan bulan depan bersama hidangan lain seperti kala jengking, kumbang disalut cokelat dan ulat goreng. Sajian air mani kuda dapat memberi kekuatan seperti haiwan itu selama seminggu.

Rujukan (Harian Metro) :  New Zealand perkenal hidangan air mani kuda

4 comments:

  1. euwwwww... errr awk ni preggy jgn le pk mende2 tu kang xselera mkn plak huhuuuu

    ReplyDelete
  2. gelinya.mknan yg disaji pn da .. hmm :)

    ReplyDelete
  3. euwwwwww......kompom aq muntah belum jamah g pun

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com