AJAIB :NATASYA BERMATA X-RAY

28.2.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Inilah kelebihan & keajaiban seorang gadis bernama Natasya kerana mampu membuat imbasan x-ray melalui matanya. kebolehan ni di sedari ketika berumur 10 tahun dimana Natasya tidak sengaja melihat seorang wanita mengandung yang melintas di depannya. Bila melihat wanita tersebut dia terkejut apabila dapat melihat Imej bayi & organ didalam badan wanita tersebut.


Pada mulanya, dia menyangkakan keadaan itu hanyalah khayalan tetapi apabila dia menoleh ke arah badan dan wajah wanita itu dia dapat melihat imej tulang dan teng­korak wanita itu seperti mana me­lihat imej melalui X-ray. Kemudian, dia cuba merenung orang lain yang lalu-lalang di hada­pannya dan sekali lagi terkejut apa­bila melihat imej yang sama. Pada sangkaannya, dia menghadapi masalah mata tetapi setelah menja­lani rawatan di hospital, ternyata dia mempunyai kuasa luar biasa meng­gunakan mata untuk meng‘X-ray’ orang ramai di sekelilingnya.


Orang pertama dalam keluarga­nya yang diimbas adalah ibu­nya sendiri. Namun keupa­yaan­nya tidak 100% jelas. Ia bergantung ke­pada keadaan kesihatannya kerana melakukan imbasan matanya amat memenatkan.


Memang ajaib! Itulah kuasa Tuhan.. Kadang - kadang apa yang berlaku di luar batasan pemikiran kita namun dengan keizinanNya tiada apa yang mustahil akan berlaku. Kelebihan yang di miliki Natasya ni adalah bukti kekuasaan Allah mengatasi segalanya.

Rujukan (Sinar Harian) : NATASYA GADIS MATA X-RAY - Boleh nampak organ manusia secara terus

6 comments:

  1. itu nasib baik scanning sampai tengkorak..

    kalau scanning sampai ke kulit aje..tak ke haru tu..keh3

    ReplyDelete
  2. hebat btul.. untung dapat anugerah camtu

    ReplyDelete
  3. Kalau aku ada power macam ni...
    aku nak buka klinik FREE utk check X-Ray.. hihi..

    ReplyDelete
  4. uishhh biar benar nie .. bahaya nye .. besar tul ciptaan dan kekuasaan allah .. dunia dah akhir zaman nie ..
    bayangkan kalau dia di culik dan matanya diambil utk kuasa2 yg jahat .. x dpt nak bayangkan

    ReplyDelete
  5. setiap manusia ada kelebihan..
    terpulang pd kita bgaimana mnggunaknnya..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!