AKHIRNYA CIKGU SHIDA MENANG... TAHNIAH!

16.2.11 Suria Lekatlekit 26 Comments

Akhirnya berjaya juga cikgu shida meragut dengan rakusnya tiket percuma konsert maher zain... Tahniah la cikgu. Dengan taktik gila cikgu tu akhirnya berjaya juga. Jangan lupa kirim salam kat maher zain yer. Mesti Maher Zain kagum dengan kesungguhan cikgu nak dapatkan tiket konsert dia tu..

Tak salah merayu undi.. tapi kalau mengugut pengundi?? pelik lak kan??

Sebab dia dah menang so dia anjurkan pula pertandingan mencipta slogan.. Korang kalau minat boleh la join. Lekit dah bagi promotion free ni kat cikgushida.. Sekali sekala apa salahnya...

Anda suka?? Pasti ada teruja.. Kalau teruja join la!

26 comments:

  1. salam lekatlekit,

    err... hadiah kontes dia tu mcm tak serius je. hehe. mampus ku takkan join haha.

    ReplyDelete
  2. eh nnti adela rezki tia jumpa cikgu shida ni..haha kebetulan ade fashion show time konsert maher zain nnti..wahhhh

    ReplyDelete
  3. DVD lagu yg die nyanyi ke?
    hahaah.. macam syok sendiri jek..

    ReplyDelete
  4. perghhh...akhirnya aku pon kena unfriend...hahaha

    risau aku cikgu shida ni dapat galakan byk sangat...

    ReplyDelete
  5. peminat fanatik maher zain betullah cam gini...hehheeee...

    ReplyDelete
  6. huhu tiket konsert maher zain? nak jugakkkk! aduh nak kena raih undi dnegan siapa nih ah? hahahah

    ReplyDelete
  7. adehhh macam2 laaa CSDP nie...sakit otak kerrr dia nie?

    ReplyDelete
  8. err dia ada feminat ke?? haha konpius~ @_@

    umonya dh nk cecah 40 eh? erm erm..=P

    ReplyDelete
  9. hahaha kelaka la..mcm sengal2 ubi je cikgu nih..papepon all the best cikgu!keke:)

    ReplyDelete
  10. weh gilek argh takot gile kene buang dr friendlist semate2 kalo tak like. nasib baik tak add pon die. haha

    ReplyDelete
  11. majoriti pengundi x iklas tu. ahaks ;D

    ReplyDelete
  12. hehe..tak sangka ramai gek yang minat dia hehe..(lekit pon minat kut..jangan mare..gurau jer..)

    ReplyDelete
  13. Rina memang minat pun.. minat mengkritik statement2 yg di keluarkan beliau jer... sungguh minat. kdg2 ketidakmatangan dia tu buat sy rasa mcm kelakar.. tak patut dah umur camtu buat perangai or ckp something yg mcm kanak2

    ReplyDelete
  14. kekekekekek..nak gelak baco entry nie..hehehe..

    ReplyDelete
  15. hahahahhahahhahhahahhhaahhahahahhahahhahahahhahahhahaha

    *alamak,lenguh plak nak gelak byk2..wakakakka

    pelik3..
    cik tu mmg suka memburu publisiti murahan ek..
    macam samp**h!!
    apehal plak nak mengugut org.
    lagi stu..

    hadiah mmg TAK BERBALOI!!!
    DVD dia ke??
    Tandatangan dia??
    Watdehek !
    Tandatangan kucing aku lagi lawa doh !

    peghh..
    mmg taksub giler lah dia ni...
    mls nk amek taw lg sal dia..
    umo da 40 tp perangai macam *&^%$^

    ReplyDelete
  16. cikgu shida dh semakin fofular larh skrg..caya larh!! :)

    ReplyDelete
  17. ahhaha.. kalau cikgu shida ni.. sampai bila2 pon tak habis.. hehe

    Jom baca..
    Muka dah cun, TAPI.. spoil r!!

    ReplyDelete
  18. owhhh teringin Tengok Puan Lekit buat video miming lagu JAHAT.. ditujukan khas tuk CSDP..... hahahahahaha Provok, jgn tak provok...

    ReplyDelete
  19. ishk ishk ishk
    tak tau nak cakap apa.
    agaknya TP pun nak kena tiru formula cikgu ni.
    sapa nak dongar TP nyanyi?

    ReplyDelete
  20. cikgu shida ni bajet cam dia tu artis popular lar..ades,,, ade ke org nak tandatgn dia tu?hehehe

    ReplyDelete
  21. kelaka la...bleh plak main ugut2

    ReplyDelete
  22. rasanya dia ada mereng sumwhere..putus wayar

    alamak cik lekit,saya baca entri yang latest(bagi komen dah ) baru terbaca entri ni..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!