APPOINTMENT PERTAMA

1.2.11 Suria Lekatlekit 9 Comments

Esok Ist Appointment. Apa dorang check ekk?? Kena suntik tak?? Dorang scan perut ker?? Arghh... Apa dorang buat pada aku esok?? Dorang bebel2 ker??

Takde pengalaman.. Jarang pula bertanya pasal ni pada orang yang berpengalaman tapi sekarang betul - betul suspen. Nak tempuhi hari esok.. Hope jangan suntik saya yer nurse. Saya takut jarum. Check je perut & tekanan darah saya. Jangan la suntik saya. Nanti saya menggigil.. Maybe saya nangis.. tapi kalau saya malu saya tak nangis la.

Selalunya check up untuk pregnant ni dorang check apa ekk?? Mesti ramai akak2 blogger yang tahu. Jom share dengan Sang Lekit.

9 comments:

  1. lekit pregnant ke?? tahniahhhh~~ ^_^

    ReplyDelete
  2. waa~ tkut jarum jugak ! ehh . bkn check pregnant ek . hehe

    akak nak check pregnant ke ? waa~ :D

    ReplyDelete
  3. hehehe...nebes ye mak lekit..
    kalo x salah cma..mmg tiap2 bulan dorang akan cek tekanan darah ngan berat bdn..tang cucuk tu wajibulghunnah!5bulan ngan 7 bulan..demi bby..beranikan diri tu~~

    ReplyDelete
  4. Nusana.. aha.. lbh krg 1 bulan nak masuk 2 bulan la kot dh ni

    Tomato.. nak check pregnant la dik

    cma.. thanks..

    ReplyDelete
  5. erk,abeh la kne cucuk2..hihi..;p

    ReplyDelete
  6. tahniah lekit!

    hmmm...takde apalah yg nak dirisaukan. mula2 tu check urine, timbang berat, check darah. *eh...k.izan pun dah lupa (dah 3 thn kan). pastu nnti dia bagilah vitamin2 utk ibu mengandung...

    ReplyDelete
  7. takyah tanya akak, tanya abang..nanti dia ambil timbang berat.. pastu kene minum air gula... kalau cucuk pun masa ambil darah lepas minum air gula.. kalau kena cucuk kat bahu pun cucuk kancing gigi hehehe...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com