BE HADIR LAGI TANPA DI DUGA

9.2.11 Suria Lekatlekit 11 Comments

Hari ni muncul lagi 1 BE untuk blog kedua Lekit menjadikan jumlah keseluruhannya 7 BE sedang aktif. 4 BE untuk Blog ni & 3 Lagi BE untuk blog kedua tu.. Wah meriah pula dengan BE. Tapi apa yang best iklan BE juga sedang rancak menarik siang malam pagi & petang. Kalau dulu ada BE, CPA jer dok berjoget - joget, kan??

Kadang - kadang jadi tanda tanya juga apa yang membolehkan sesebuah blog untuk dapat BE. Orang selalu sebut kena mainatain UV 100++ setiap hari tapi ada blog yang lagi kencang UV dia tiap2 hari pun merungut kenapa tak dapat BE even dia punya earning beratus - ratus. Kurang study la pasal BE ni.. Apa yang penting berusaha jer. Rezeki ada di mana - mana so jangan putus asa.

Oh BE ku.. kekekekeke

11 comments:

  1. tahniah, aish rindu plak nk daapt BE
    Semua BE dh jadi ME

    pasal UV tu, blog sy xpernah dapat 100uv sehari
    tp syukur sbb dpt lebih 10 BE tempoh hari
    tp xtau la bila plak nk dapat

    ReplyDelete
  2. tahniah..sy pn xpasti cane nk dpt BE ni..sbb tgk blog yg uv banyakk glerr pn still xde BE..usaha itu penting! hehe~ ^_^

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat BE.
    bila laa pulak turn i.
    uhuks.

    ReplyDelete
  4. akak saye pny earning baru 50sen.sedaynya.

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Saya blum dpt BE lagi utk thn nih.

    ReplyDelete
  6. wohoho.. best best best...

    bak satu...

    ReplyDelete
  7. sampai skang masih x paham apa itu BE lah UV lahh..yg tau krim UV jer utk protection dr matahari..takpelah..ada masa nanti i study..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!