BERMADU DENGAN PONDAN

20.2.11 Suria Lekatlekit 5 Comments

Pondan - pondan zaman sekarang ni memang hebat! Kerananya lelaki yang pada mulanya straight sanggup tolak pompuan gitu. Itulah penangan layanan pompuan tiruan a.k.a pondan. Alkisahnya..

Seorang Akak ni di tipu suaminya konon di madukan selepas kawan - kawan akak ni selalu nampak laki dia keluar dengan perempuan. So, dia desak la laki dia tanya then laki dia bagi alasan kononnya sudah berkahwin di Thailand. Wanita yang di katakan madu pada akak ni.. di propa dengan kisah kononnnya anak orang susah & yatim piatu. So, akak yang baik hati ni walau hancur luluh hatinya di madukan, redha & terima jer sebab kesiankan madunya ni.

Tapi Alangkah Malangnya selepas 18 Bulan konon hidup bermadu.. Sekali lagi akak ni menerima kejutan bila menerima panggilan telefon yang meminta menjamin suaminya yang di tahan kerana berkhalwat pada malam yang kononnya giliran madunya tu. Sangka akak ni laki dia main kayu tiga lagi dengan pompuan lain tapi jauh meleset.. Bila sampai kat balai, suaminya menjelaskan dia tak pernah di madukan then alasan tu di gunakan supaya mudah sang lelaki ni bagi alasan bila nak tidur rumah pondan tu. Dah tu lepas akak ni ikat jamin laki dia.. Laki dia terus blah tinggal dia kat balai terus pergi jamin pondan tu pula dengan kawannya.

Aduhai lelaki.. Isteri sebaik tu dianiaya sedemikian rupa. Maybe terlalu baik, lelaki ni ambil kesempatan. Bagi yang baik, dipijak2... Dapat yang tak baik, baru kau pula kena pijak2 nanti. Apapun akak ni pun dah pun bercerai. Bagus la kak.. dari bersuamikan manusia songsang macam tu lagi bagus tak berlaki, kan??

Rujukan (harian Metro) : Suami pilih pondan

5 comments:

  1. adeyh2!
    kalau pondon..
    means laki yg dh tukar jantina jd pompuan..
    baik amik pompuan betul2!

    ReplyDelete
  2. erk~macam 2 pon ade~,,xboleh baik sgt ~mmg cm ni la jadik ny,,sobs2~itu lah pngorbananan seorg wanita~

    ReplyDelete
  3. ape la.. makin hari, makin pelik perangai org nih...

    ReplyDelete
  4. euww!~~ pelik tol..kalo xde nafsu dgn isteri pun..carik ler pompuan....selera mmg xbleh blah...


    Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

    ReplyDelete
  5. lelaki tu sebenarnya gay kot sebelum kawin..awwww pondan pakai skirt ropol2 bunga2 matahari..indah mekar di taman sari laaaa....uuuuuolsss hahahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!