Blog Hitam

23.2.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Kali ni tetiba jer rasa nak join Segmen dari Blog Pilihan Malaysia setelah di ugut dengan tag oleh cik Yana.. Wah ugut tu. Macam kes jenayah lak, kan?? Di sebabkan kami dari keturunan blog yang sama warna.. Maka di kira macam adik beradik la jugak.

kenapa Sang Lekit memilih hitam?? Hitam itu menawan, mutu & keunggulan.. Kekekeke.. Memang kedengaran seperti mencedok dari iklan yang pernah siar kat tv dulu. Ok.. Kenapa Sang Lekit memilih tema hitam kat blog ni.. Hitam tu bagi lekit nampak luas, then senang nak match dengan warna - warna lain (kecuali warna gelap ler.. tapi warna gelap ni tak banyak so warna cerah & ceria lebih banyak pilihan). Dan menyerlahkan header, widget, gadget or apa attachment dalam entri. Dengan memilih warna hitam ni.. Membuatkan blog Sang Lekit lebih nampak kemas, ringkas & menarik. Tu bagi pendapat melekit ku la. Korang rasa macam mana Sang Lekit tak tahu lak.

Segmen ni harus tag 2 blogger atau lebih pun takpe yang mempunyai tema warna yang sama dalam blog. Sapa ekk... Jom kita tengok sapa yang kena??

1. Warkah Seorang Lelaki
2.Tentang Seseorang
3. Rasa Hati

Bagi mereka - mereka yang nak join.. Tak kira blog korang warna apa sekalipun.. Sila Clik : Blog Pilihan Malaysia

10 comments:

  1. gud luck cik lekit. blog hitam mmng lebih mudah diurus. dan bila masukkan gambar, gambar akan jadi lebih menyerlah. tapi I tukar pink sebab nak merasa warna kegemaran pulak. hehehe.....

    ReplyDelete
  2. yeah..

    lekit mmg pandai mix n match kaler itam ngn orange

    ReplyDelete
  3. gud luck. blog lionteen kler putih. x dpt join. hehe

    ReplyDelete
  4. wah.... Goodluck!
    hitam itu menawan....
    harap2 blog cik lekit terus melekit menjadi pemenang nya... :)

    ReplyDelete
  5. fuh..
    nasib baik bkn kaler itam kn..
    klau x mesti TK kena tag kan3..(perasan..) hehe..
    bg TK itam tu mnakutkan.. kaler yg penuh kegelapan..misteri tu..

    ReplyDelete
  6. hitam je ke..alor..ugi2..hukhuk..
    gud lux dear.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan.. Tak kisahlah warna apa.. meh, datang blog akak, warna merah menyala2..

    ReplyDelete
  8. dulu penah ade blog kaler itam. tapi dah bertukar jadik putih. ahaks ;D

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!