CPR PLEASE..

10.2.11 Suria Lekatlekit 8 Comments

Ni CPR bukan dari mulut ke mulut ok.. Tak juga dari bontot ke bontot.. cuma dari blog ke blog jer. Malware berjaya di kesan dari mana datang oleh shatooman. So, dia dah bagi tutorial macam mana nak buang. Done!

Cuma aku tak tau macam mana nak pastikan malware tu masih bermanja manja kat blog melekit ni or tak jer... Ada sapa boleh tolong pastikan tak?? Maaf la kalau kejahilan ni menyusahkan orang lain lak. Hope blog ni kembali seperti sediakala.. melekat lekit tanpa sebarang Malware lagi.

Sekarang Lekit dah tahu kesusahan yang di bawa Malware setelah menstudy sepatah dua kat blog orang lain & tengok sendiri kesan nya di blog yang kena malware. Memang merbahaya. Now.. taknak lagi Malware. Hope sesapa yang dapat kesan Malware dari blog melekit sila inform. Jasa mu di kenang.

8 comments:

  1. still x leh buka lg la blog lekit. malware tu dh serang komputer. tolong check betol2 link tu. pastu scan komputer guna malwarebytes

    ReplyDelete
  2. salah satu cara pastikan icon blogger kaler oren tu kat bloglist dibuang.. cuba tgk kat bloglist lya.. lya dh remove ikon blogger kaler oren tu.. just edit kat bloglist jer.

    ReplyDelete
  3. ish..menakutkan je bunyinya..mcmana nak tau..

    ReplyDelete
  4. sy rase sy dh tkene, huhuuuuu... sbb tu smlm blog jd hairwire uwaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. malware? ? apakah itu? ?
    adersape2xle bg tau saya

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com