DATO SITI NURHALIZA & SUAMI BINA MASJID DI SG PETANI

19.2.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Tahniah pada Dato Siti Nurhaliza & suami diatas kejayaan mereka membina sebuah masjid yang tersergam indah di Sungai Petani Kedah.


Kalau Artis Lain sibuk kumpul modal nak buka SPA, butik, Produksi film, Recording Company.. Siti Nurhaliza yang dah ada lebih dari tu memilih membuat kebajikan untuk Pembinaan Masjid. Dah siap pun.. Khabarnya akan di rasmikan Oleh Sultan Kedah. Untuk keterangan lanjut sila terjah ke blog : BLOG SENSASI

Moga dengan sumbangan ini Beliau & suami mendapat keberkatan dalam hidup, di limpah rezeki yang berganda - ganda. Amin

4 comments:

  1. moge rezki siti terus murah, cume sedih dia blm ade anak sendiri

    ReplyDelete
  2. bagusnya dia..nih yg respek kat siti ni..cumanya..bila dia nak pakai tudung betul² eh..

    ReplyDelete
  3. Dato Siti dah kaya tak pe nak buat masjid banyak mana pun... bagus2, moga2 niat ikhlas Dato Siti diberkati...
    banyak pahala tu... sampai mati pun tak habis2 selagi ada org pegi semayang kat situ... bestnye!!!

    ReplyDelete
  4. bagus la mcm tu. melabur duit di tempat yg sepatutnye kan :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com