DELETE BLOGLIST SEBAB MALWARE

13.2.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Dah beberapa hari aku buang bloglist aku.. Tinggal 1 jer bloglist. Just untuk rujukan. Bloglist tu tak banyak blog aku add... Bloglist kedua yang aku add semua blog yang aku follow tu terpaksa aku buang sebab Malware. Rasa macam tak best lak.. Takde top 5 member2 blogger yang rajin update.

Agaknya bila bleh masukkan semula bloglist tu ekk.. Tadi nak masukkan balik tapi takut kena malware lagi walau aku dah install Anti-Malware. Takpe la bagi 2 3 hari lagi bloglist tu nyuruk kejab. Kalau takde aral melintang pukang nanti aku masukkan balik la yer..

Takat ni ada tak sapa - sapa detect malware dari blog melekit ni?? Hope sapa - sapa yang dapat kesan malware kat blog ni tolong la inform yer. Bantuan & kerjasama korang amat la di perlukan.

7 comments:

  1. roger and out. if got malware yang melekit-lekit in here. akan dikhbarakan. wee!

    ReplyDelete
  2. blog lekit ok dh skrg ni~ hapuskan malware, musuh blogger..ahahaha

    ReplyDelete
  3. Scarlett pn kena jugak.Belum masukkan bloglist semual takut ada masalah lagi.

    ReplyDelete
  4. i pun dah kkeluarkan belog yg ada malware dr beloglist..kalo² belog i kena tlglah bgtau yer..sian kat i..dahla belog x popular..nnt terus org x nak datang lagi..huk huk..sedeyy

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!