FACEBOOK HARAM GAMBAR IBU MENGANDUNG

22.2.11 Suria Lekatlekit 13 Comments

Wah.. ni maybe mendatangkan kemerajukkan pada ibu - ibu yang sedang mengandung. Apa salah ibu mengandung sampai tak boleh upload gambar ketika perut memboyot. Sabar dulu. Baca kisah selanjutnya...

Alkisahnya.. Seorang wanita terkejut kerana gambarnya dalam keadaan hamil diharamkan oleh laman sosial Facebook. Gambar wanita itu yang dirakam oleh seorang jurugambar profesional itu dijadikannya sebagai gambar profil di muka surat Facebooknya. Namun, hanya selepas tiga hari ia menjadi gambar profilnya, Facebook mengeluarkan gambarnya kerana dianggap menyalahi terma 'berbogel. wanita yang berusia 34 tahun itu menyatakan bahawa gambar itu bukannya lucah kerana seluruh tubuhnya ditutup.Jom lihat gambar yang di katakan berbogel ni...

Angela yang berusia 34 tahun

Gambar camni pun kena haram.. Abis gambar berbikini tu boleh lak upload. Or pakai baju dedah atas bawah. Tak paham betul. Apapun kalau korang nak baca berita terperinci sila clik : Facebook haramkan gambar wanita mengandung

13 comments:

  1. mark zucker dh jadi gila sebab duit banyak sgt..ahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. macam2 la kn.. rase mark zuckenberg ni dh giler kut.. xtau mane satu yang seksi :)

    ReplyDelete
  3. diorang rasa gmbr tu lebih seksi dr bogel kot.hahaha

    ReplyDelete
  4. gile rasenye mark zucker ni . hehe

    ReplyDelete
  5. gamaknya mark tu rasa meleleh nengok keseksian preggy mom ni. Maka, untuk menjaga pandangan matanya- dia pun mengharamkan lah gambar tersebut

    *erkkk,,,mark islam kah?

    ReplyDelete
  6. eh. mcm pelik je. die slh tgk gmbr kot. hehe

    ReplyDelete
  7. agaknya dia tak mampu nak mengawal diri dia bila tgk pic preggies kott

    ReplyDelete
  8. eh gambar separuh bogel boleh pulak erk? pelik

    ReplyDelete
  9. hahaha.. mcm2 hal... ini pun salah ka?.. ahaks..

    btw.. sy dtg melawat dr blog abg ben.. salam kenal..:)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com