GAMBAR BAYI DALAM KANDUNGAN MEMBUAT THUMB UP TANDA DALAM KEADAAN BAIK

5.2.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Memang ajaib kan?? Bayi yang masih dalam kandungan ibunya membuat isyarat 'thumb up' untuk menyatakan dia dalam keadaan baik.

Seorang ibu yang bimbang mengenai kesihatan bayi yang dikandungnya mendapati anaknya itu membuat isyarat bagus semasa perutnya diimbas di sebuah hospital

Maybe dia taknak ibunya risau & nak ibunya berpuas hati dengan hasil imbasan keadaan dalam perut. Bagus.. dalam perut lagi dah pandai jaga hati ibu. Moga lahir & membesar dan menjadi anak yang berguna & membahagiakan ibu & ayah yer..

IMEJ menunjukkan bayi yang dikandung Donna Sayer membuat isyarat bagus dalam pemeriksaan imbasan di sebuah hospital
Rujukan (Kosmo) : Bayi dalam kandungan beri isyarat bagus

4 comments:

  1. menarik betul...mmg sgt indah ciptaan ALLAH...

    ReplyDelete
  2. amazing !
    maha suci allah
    hebat ciptaan -NYA

    ReplyDelete
  3. Memang ajaib ciptaan dan kejadian Allah ni.

    ReplyDelete
  4. mcm2..hanya allah yg maha mengetahui..
    abby plak bila g scan?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!