GAMBAR BAYI DALAM KANDUNGAN MEMBUAT THUMB UP TANDA DALAM KEADAAN BAIK

5.2.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Memang ajaib kan?? Bayi yang masih dalam kandungan ibunya membuat isyarat 'thumb up' untuk menyatakan dia dalam keadaan baik.

Seorang ibu yang bimbang mengenai kesihatan bayi yang dikandungnya mendapati anaknya itu membuat isyarat bagus semasa perutnya diimbas di sebuah hospital

Maybe dia taknak ibunya risau & nak ibunya berpuas hati dengan hasil imbasan keadaan dalam perut. Bagus.. dalam perut lagi dah pandai jaga hati ibu. Moga lahir & membesar dan menjadi anak yang berguna & membahagiakan ibu & ayah yer..

IMEJ menunjukkan bayi yang dikandung Donna Sayer membuat isyarat bagus dalam pemeriksaan imbasan di sebuah hospital
Rujukan (Kosmo) : Bayi dalam kandungan beri isyarat bagus

4 comments:

  1. menarik betul...mmg sgt indah ciptaan ALLAH...

    ReplyDelete
  2. amazing !
    maha suci allah
    hebat ciptaan -NYA

    ReplyDelete
  3. Memang ajaib ciptaan dan kejadian Allah ni.

    ReplyDelete
  4. mcm2..hanya allah yg maha mengetahui..
    abby plak bila g scan?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com