HARUS KE BERKENALAN DENGAN ORANG YANG SALAH NOMBOR??

5.2.11 Suria Lekatlekit 3 Comments

Hari ni ada sikit pak mood untuk online & berblog.. Sedang asyik dok layan blog & FB (membaca jer tanpa berkomen sangat.. Pak Mood berkomen blom sampai agaknya) tetiba enpon bernyanyi.. No tak kenal. Akibat hari ni Pak Mood agak baik.. aku jawab. Maybe sedara mara ker tukar nombor baru..

Sekali jawab cari Awie.. Maaf yer.. Awie tu sangat popular untuk ada kaitan dengan diri saya.. erkk.. cari Awie wings tu ker?? Tak tau lak Awie mana di cari.. dengar seringkas yang mungkin aku cakap wrong number. Takde pekdah nak layan orang silap nombor ni, kan?? Lepas off jer.. dia sms.. Tanya aku sapa, dok kat mana & nak tau pasal aku. Hek eleh beb.. Ni bukan booth untuk jual minyak urat ok! Aku tak terdesak sangat nak layan orang tak kenal ni. Sorry!! Terus aku reply 'Takde sebab untuk kamu tahu, sorry! Tolong jangan reply!' Nasib baik jenis reti bahasa juga.. Terus tak reply.

Dah takde reply nombor tu.. Masuk pula miss call nombor baru yang tak di kenali. Apa kes ni?? Ah.. Lantak la kau!! Kenapa aku mesti di selebungi misteri dengan nombor - nombor atau orang2 yang tak kenal call. Ko bernyanyi la sampai abis bateri enpon aku.. Aku dulik hapa! Kalau dah salah nombor kenapa mesti nak berkenalan lak.. Kau tahu ke orang yang ko salah nombor tu sapa?? Ntah bini orang, nenek orang or mak orang ker?? Tolong la.. terlalu kuno & nampak murah sangat la cara camtu. Maybe orang terdesak jer akan layan, ok! Nasib ko baik ko jumpa la dengan orang2 spesis camtu untuk melayan manusia yang sama2 terdesak macam ko.

3 comments:

  1. lekit ni kira ok lg.. sbb diganggu oleh orang melayu.. kwn keen plak, selalu je nombor2 asing kacau dia.. dah la org2 yg kacau tu semua mamat indon @ pakistan.. adesss.. =.="

    ReplyDelete
  2. kaki flirt btoi dia tuh. hahaha

    ReplyDelete
  3. no sesat ea??cma dah 4 kali tukar no disebabkan no cik anon ni..miz kol,sms bagai..tensen makkk..cma jenis x suka nk tnye2 sape,dimana,pastu nk reply pertanyaan depa tu..
    sampai hubby pun geleng kepala..
    ~pemes sgt ayg ni~
    hah hah ha..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!