HILANG DUA BERGANTI TIGA

19.2.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Orang kata yang patah, tumbuh & yang hilang berganti.. Yang pergi tu biar la pergi..Datang di sambut, nak pergi tak pula di halang. Dah kehendak nya begitu.. Redhakan je la pemergianya kan??

Cewah bermadah lak tengah2 malam ni kan?? Meroyan ke hapa si melekit ni dok bermonolog merepek time2 camni. Di kesempatan mata tak ngantuk lagi ni.. Nak manafaat iklan BE yang sedang berpoco - poco kat blog, maka cari la something untuk menghapdet blog. Belek sini, belek sana.. Terbelek la widget follower yang siang tadi berkurangan dua orang tapi malam tadi bertambah pula kepada 3 orang. Tapi bila nak terjah balik ada yang takde backlink. Puas dok skodeng - skodeng geluk jampi tak jumpa juga link nak ke blog dorang tu.

Pada mereka2 itu... Dijemput la menyinggah kembali & tinggalakan kesan cap jari anda dengan link blog sekali yer. Ingin sekali Sang Lekit berkenalan dengan korang. Manalah tau something yang menarik kat blog korang boleh kita share2, kan??

Apapun thanks pada yang sudi yang follow blog melekit ni.. Hope melekat la selepas melekit di widget follower tu yer.

4 comments:

  1. saya singgah tgk apa yg melekit kat blog melekit nie ha..:)

    ReplyDelete
  2. heee . jeles2 dapat lekit dapat be .
    :)

    ReplyDelete
  3. eh..boleh kurg follower ye...blum pernah lagi..takut juga akak nora..bukan takut ap..nampak sgt blog akak nora tak besh..

    ReplyDelete
  4. fes time dtg sini...!! melekit2 lekit u, sampai aii pon follow the lekat lekit gurl nih.. hehe =)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!