HUBBY JAHITKAN SEPASANG BAJU KURUNG HIJAU.. SO SWEET

11.2.11 Suria Lekatlekit 5 Comments

Wah entri menyendel ala2 kucing parsi minta makan gitu atau lebih di kenali entri gedik atau ngada - ngada. Kekekekeke. Sapa tak terharu kan hubby yang selama ni jangan kan nak jahit baju kurung, nak jahit jelujur kasar pun tak pandai tiba - tiba boleh siapkan sepasang baju kurung. Bukan takat jahit dia la yang pergi beli kain, potong & jahit sampai jadi sepasang baju kurung.

Alkisahnya.. Hubby aku ni tak tau la buang tebiat ke hapa.. beli kain warna hijau lepas tu balik rumah potong ikut size baju kurung aku then jahit. Siap dalam satu malam.. Esoknya tu, dia bawak aku pergi ofis lama. Semua orang puji baju tu cantik.. Siap dorang belek2 lagi kat badan aku ni. Dorang tanya mana tempah. Aku bagitau la laki aku yang buat. Semua orang terpegun. Laki aku pandai menjahit rupanya selama ni..

Tapi yang indah hanya sementara.. Semuanya tak kekal lama. Kegembiraan & keterharuan itu cuma sekelip mata bila aku buka jer mata rupanya aku mimpi lagi. Aduhai.. MIMPI oh MIMPI! Ini la penyakit aku dari kecik yang sentiasa bermimpi kalau tidur. Rasanya takde 1 hari pun aku tak mimpi. Baca la doa apa sekalipun tetap di datangi mimpi. Selalunya mimpi aku memang yang mengarut jer... Kekekekekekeke

Andaikata bukan mimpi pun best. Raja tak payah nak cari tailor dah. Kan??

5 comments:

  1. ingatkan betul2....kalau betul2 mesti sweet sangat kan.hehe

    ReplyDelete
  2. mimpi aje.....
    kalo bebetul bole cma tempah utk baju raye...:p

    ReplyDelete
  3. hehe. igt betul td. br je nk puji..hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!