IKLAN BE KEMBALI

7.2.11 Suria Lekatlekit 8 Comments

On jer blog petang ni ternampak la iklan BE dah kembali menari nari dengan rancaknya. Bagus la.. Kalau tak asyik iklan CPA jer.. BE yang ada macam terpinggir je sejak 2 menjak ni. Ada yang tak bernasib baik BE yang tak sempat menabung tu terus jadi ME. Tapi alhamdulillah BE sang Lekit masih aktif & kembali memenuhi tabung lekit yang tak seberapa ni.

Di kesempatan BE yang kembali menceriakan blog ni harus la di manafaatkan. Tapi Pak Mood berblog makin kurang pulak sejak 2 menjak ni. Akan cuba juga la untuk seberapa daya menghapdet akan blog ni tak usang or bersawang.

Menanti BE - BE baru yang belum kunjung tiba... UV pun makin kurang sebab jarang sangat nak berblog berbanding tu lebih kerapa update. Takpe la.. Slow - slow. Biar lambat asal selamat dari ghairah berhapdet tapi entri ntah apa - apa yang bakal mengundang kebosanan pada orang yang singgah.

Sedayanya cuba perah juga otak cari idea nak tulis entri... Biarpun kekeringan idea amat la terserlah sekarang ni. Risau pasal pregnant ni.. Risau sebab aritu akibat ketakutan yang melampaui batas terus lari dari buat ujian darah. Risau kalau - kalau jadi apa - apa. Nak kena buat appointment baru pun risau takut kena marah dengan misi. Kang merajuk pula aku. Kekekekekekekeke

Risau dengan alahan & selera makan yang makin kurang. Tido jer lebih. Tenaga jadi kurang. Banyak betul risaunya. Apapun kena kuat semangat atasi detik - detik menduga ni. Hope ada kekuatan yang datang. Insyaallah.

8 comments:

  1. best tol...BE manjang..hehe..

    t.care baby

    ReplyDelete
  2. congrats suria.. kak ida sebenaqnya mmg blur pasal BE.. ME semua ni.. apa benda nya ni .. jgn gelak k sbb masa cikgu kak ida nak ajaq benda ni dia cuti kawen so tak sempat ajaq hahaha

    ReplyDelete
  3. haish. mcmane ek cara nak dapt BE nih. haha *taksaborbetol XP
    eh, ME tu ape lak??

    ReplyDelete
  4. wah ! bestnyer...
    BE myra dah ME dah...huhu~
    trus terputus...
    hmmm~
    sedeynyer...

    ReplyDelete
  5. congrat lekit...rezeki tu..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. tahniah !
    dapat BE .
    me semua dah jadik metered .

    ReplyDelete
  7. Tahniah. BE saya la belum lagi menari-nari. harap-harao dapat la BE.

    ReplyDelete
  8. cma nye BE masih tenggelam lagik..huhu..

    jaga kesihatan ye abby~~

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!