KECOH KAT FB ANAK KUCING HILANG

19.2.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Teknologi sekarang memang banyak manafaat. Dulu kalau nak bersembang, borak kosong.. mana ada tenet.. mana ada sms.. paling2 telekom malaysia la. tak menabung kat publick phone, confirm menternak bil kat telefon umah, kan??

Tapi sekarang tak lagi... Nak sembang YM ada.. sms ada, sekarang ni twitter & Fb. Ni kes aku dok bual sambil bebel kat adik bongsu aku di kampung kat FB. Dia bagitau Saloma & Melur hilang petang tadi.. Suraya mak pada saloma & melur buat tak tau jer, tapi Lulu lak yang meroyan cari saloma & melur. Jom ikuti perbualan kami adik beradik dari petang tadi bersambung episod hingga ke malam..

Bagi yang tak berapa nak faham loghat kedah ni.. maaf la yer..

Jom aku perkenalkan watak - watak yang di sebut dalam perbualan aku dengan adik bongsu aku ni...

Saloma & melur
Lulu
Suraya

Adik beradik aku ni semua pencinta kucing.. So, tak pelik la akak no 2 aku sampai nangis2 camtu. Maybe dia rasa bersalah & risau la tu. Dia techinicial kat kilang, sebab tu la aku syak kucing tu tertinggal kat kilang tempat dia keja. Tu la gunanya teknologi sekarang untuk di manafaatkan bersama adik beradik. Aduhai.. maybe bagi korang macam kelakar tapi aku kat sini pun rasa kesian & risau jugak bila anak kucing hilang. Mula terbayang kalau apa - apa jadi kat dia.

7 comments:

  1. hehehhehe tu lah.bile pk2 blk fb ni bagus gak.menjimat kan kedit bil n lain2.dpt mengeratkan silaturahim lagi tu..just byr je line tenet.hehe.
    neway sian kt kucing tu.kami pon cats lover gak.

    ReplyDelete
  2. ala....dah hilang ke si comel nih....sayangnya...

    harap2 dpt jumpa balik....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com