KELAKAR OF THE DAY.. CARA CIKGU SHIDA NAK DAPATKAN TIKET FREE MAHER ZAIN

14.2.11 Suria Lekatlekit 23 Comments

Bukan la nak mengutuk cuma nak share cerita kelakar dengan korang. Memang Lekit terkekek kekek ketawa bila tengok cikgu sorang ni. Aduhai.. terserlah kekanakkan sikap cikgu yang dah nak masuk usia 40an. Ni kes nak dapat tiket free untuk konsert maher zain


Di sebabkan konsert ni maka cikgu shida ni pun join la contest untuk merebut  hadiah berupa tiket free dengan menghantar slogan ni


Maybe undian tak memcukupi untuk meragut hadiah tu maka Cikgu shida dengan rasa bijaknya (maybe dia rasa bijak kot dengan tindakkan macam tu..) pun buat keputusan dengan mengungut para FANS sendiri dengan status yang bertulis demikian rupa



Ini bukan gurauan dari cikgu miming yang rasa lawak dengan video miming dia tu sebab dia sendiri sahkan bukan GURAUAN tapi BETUL PUNYA SERIUS..


Sampai macam tu sekali kan?? Hello makcik Shida kalau kome tu popular rasanya tak perlu la guna taktik hancing camni nak menang tiket maher zain pun. Aduhai.. bertanding la cara sihat. Main ugut2 fan lak.. Ada yang lekit baca tu terkial2 fans dia cari button nak like takut kena remove. Sampai macam tu sekali. Kalau la dia jadi artis then tercalon dalam apa - apa anugerah la kan.. Agaknya camna taktik dia nak raih undi. Main ugut2 fans jugak ker??

Aduhai.. Memang kelakar of the day la.. Punya kemaruk nak tiket free konsert maher zain sampai macam ni gayanya. Wakakakakakakakakakakakakaka

23 comments:

  1. ishh tolong la cara mcm tu ..emm..

    ReplyDelete
  2. aku x pahamla cikgu ni..ingatkan dia muda lagi..rupanya dh nk masuk 40??awet muda dia yer..lekit wat entri pasal dia..glemer ah dia..

    ReplyDelete
  3. tak kisah la dia nak popular dengan kontroversi ni.. Tapi memang minat sangat nak kopek isu dia.. Bukan pasal video miming tp statement2 dia.. Ternyata kematangan bukan di nilai dari faktor umur, seorang guru belum tentu bijak & orang yang terkena kejutan populariti akan mudah hanyut

    ReplyDelete
  4. ape-apelah,mcm2 kan

    x ikut sgt pkembangan cikgu ni..

    ReplyDelete
  5. saya hanya mampu tersenyum.. hehehe

    ReplyDelete
  6. huhu ,, no komen .. tak paham slogan dia tu..huu

    ReplyDelete
  7. cam hampeh je macik ni. plislah. malu tu separuh drpd iman.

    ReplyDelete
  8. haishhh...ingat kan cikgu neyh men giler2 buat klip vdeo je...rupe2nye camney pun ade ye...hihi...

    ReplyDelete
  9. dari kena "remove" baik me"remove"kan diri sendiri.org mcmni tak boleh dibuat kwn.Sikap dah mcm wakil rakyat,sokong dpt something,tak sokong,sendiri mau ingat.

    ReplyDelete
  10. hahahahah...lawak2...wujud ek org cmni????

    ReplyDelete
  11. salam...

    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  12. ekeke...seyes lawak la cik syeda neh...btol ke dia tuh cekgu...cam leh jatuhkan martabat guru2 plak...

    ReplyDelete
  13. samapi macam tu sekali.. donia donia~ haha

    ReplyDelete
  14. ni lah dinamakan Mencapap....mencari publisiti luar norma2 kehidupan..haha

    ReplyDelete
  15. klakar giler ahh stetmen & ugutan cekgu nie.. :)

    ReplyDelete
  16. haha..lucu sungguh..mane link blog cikgu shida ek??lupe r

    ReplyDelete
  17. Mmm, bagus la dia tak dapat tiket tu. Kalau tak, mungkin dah terserempak dengan dia, menakutkan... :P

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!