KERANI BANK CURI SELUAR DALAM

23.2.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Ni la dikatakan pakai baju tak ukur badan sendiri. Dah tau tak mampu nak pakai barang branded, tak payah la sampai sanggup mencuri. Alkisahnya..

Seorang kerani bank berusia 29 tahun ni sanggup mencuri & bergelut dengan pengawal keselamatan hanya kerana nak pakai seluar dalam mahal berjenama. Ha.. Kau! Kalau dah mampu pakai scarlet jer.. pakai je. Janji halal dari kau mencuri, kan?? Ko pakai seluar dalam mahal pun ko nak tunjuk kat sapa? Ko nak jadi macam superman ker?? pakai spender kat luar??

* Teringat pula sang Lekit kenangan semusim lalu.. Jenis kawan kawan yang suka curi seluar dalam ni. Sampai pelik jadinya. Tapi kalau orang dah biasa mencuri ni.. Tak boleh nak buat apa. Dimana & kemana saja dia macam ketagih je nak mencuri even benda - benda yang tak di perlukan pun.

Rujukan (Harian Metro) : Dicekup curi seluar dalam

6 comments:

  1. kadang2 memang ada yang mampu , orang mencuri ni macam dah jadik tabiat pulak nak mencuri .

    mintak di jauhkan dari orang cenggini .

    ReplyDelete
  2. penah de jiran sebelah uma mase kt kampus dulu (student gak). prangai curik seluar baju dalam bagai. x phm x phm -_-

    ReplyDelete
  3. mencuri ni satu ketagihan dah buat sekali nak lagi dan lagi walaupun sebenarnya dia mampu beli...

    ReplyDelete
  4. wow..
    hensem tak kerani tu?
    haha..
    mmalukan je, klau mcuri benda branded lain blh than la jugak.. jam ke.. barang kemas ke..
    ni seluar dalam je?
    nk sebut pun malu aihhh..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com