LEKIT GOALKEEPERS PASUKAN UJANG

19.2.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Tak sangka.. Si kaki kerusi ni boleh jadi Goalkeeper yer. Tak lama lagi meletop la blog melekit ni.. Sapa - sapa nak menyendeng silakan berbuat demikian mulai sekarang yer... kekekekekekek

Takde makna la Lekit Ooi blog kau nak meletop hanya sebab ko Goalkeepers Ujang. Abis Blog Ujang Meletop.. Mestilah Lekit pun boleh meletop kan?? Apa kes ni..

Tadi jenjalan singgah blog Ujang sebab dia ada update entri baru kan??? Selama ni tak pernah lak nak belek2 blog ujang tu, tak tau pulak yang Sang Lekit berjaya menggoda si Ujang sehingga beliau menyenaraikan Sang Lekit dalam kategori Goalkeeper di bloglist dia. Thanks yer Ujang.. Sudi juga mencemar duli Sang Ujang dengan Blog melekit ni. Terharu beb!

Yelah la.. sapalah Sang Lekit nak di bandingkan dengan Sang Yana di hati Sang Ujang kan?? Kekekekekkekekeke

4 comments:

  1. wah... nk p menendang ujang gak ;-)

    ReplyDelete
  2. jaga2, ujang tu kuat kentut tu.. tu pasal dia letak cik lekit ni sbgai goal keeper dia.. hehehe

    ReplyDelete
  3. HEBAT LAH CIK LEKIT....JADI GOALKEEPER SAMBIL BAYA PERUT. TAK LAMA LAGI JADI GOALKEEPER SAMBIL DUKUNG BABY. HAHAHA...

    SO...SWEET~

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com