LEKIT MULA DI BENCI

18.2.11 Suria Lekatlekit 16 Comments

betul ker?? Korang benci Lekit sebab kritik2 cikgu shida ekk... kekekekekeke. Takpe la maybe korang penyokong dia tapi Lekit tak. So, tu hak masing - masing. Apa Kes ni Sang Lekit Ooi..

Hari aku perasaan 2 orang blogger telah meremovekan dirinya dari menjadi follower blog melekit ni. Marah?? tak lah... Buat apa nak marah. Tu hak masing - masing. Sedih?? Tak sangat.. Biasa la, adat berblog. Tak semua orang suka. Kechiwa?? Pun tak juga.. Still ada mood untuk meneruskan blog ni macam biasa. Kalau dorang dah tak suka lagi nak follow entri2 melekit kat blog it's ok. Sikit pun tak marah apa lagi nak dendam jauh sekali nak menghentam just...

Takut sebab Malware jer. Tu paling menakutkan aku sebenarnya. Rasanya semua blogger pun takut malware jugak kan?? Kalau yang remove sebab menyampah.. dah tau yang tak menyampah still lagi boleh skodeng2 manja kat blog ni. Tapi kalau malware aduhai.. menganggu aktiviti traffic tau kat blog.

Sesapa yang kalau ter detect malware kat blog Lekit ni minta kerjasama untuk inform yer.. Jasa mu dikenang. kekekekeke

16 comments:

  1. ha..ptot la ritu nak bkk entry lekit tak boleh asyik naik malware tuh je..nape3??

    ReplyDelete
  2. alahai..
    xpe3..
    SCC ade kat sini..
    xkn meremovekan diri punye lah
    sbb,,SCC punye otak same jek mcm lekit...
    hahaha

    ReplyDelete
  3. aku rasa aku baru je kot kenal blog ni.haha

    ReplyDelete
  4. saya suka jek..makin melekat melekit lagi ade lar..heheheh

    ReplyDelete
  5. ada gak hari tu perasan ada org unfollow blog..tpi biar jer.hehe

    malware cmne.hee

    ReplyDelete
  6. ade org remove diri sendiri dari jd follower? xpe2.. meh aku backup balek.. foolow hang balek ek lekit-gurl.. waghahaha

    ReplyDelete
  7. cool2 ! biaq p je depa tuh.. :)

    jom2 kebetulan ade nk share pasai malware ni :D

    ReplyDelete
  8. takpela..btoila tu lekit..kadangkala bukan semua org boleh terima cara kita kan..mungkin ada yg terasa dgn entri lekit sebelom nih jd diaorang pun bertindak sedemikian..ataupun komen² lekit di blog mereka telah menyinggung perasaan..sabo ajerla lekit yer..

    ReplyDelete
  9. follower x ramaabi x pe cik lekit janji pembaca setia ramai.. sebenarnya cikgu tu ada prob mental.. n dia dh kena warning dgn ppd dh.. =)

    ReplyDelete
  10. lekit ooo lekit...
    malware tu apa ek...sedara ke???

    ReplyDelete
  11. x kisah la lekit..
    apa ade pd follower klau x pnh nk jenguk kite..
    hehe..

    ReplyDelete
  12. lionteen ok jer. x benci pun kat lekit. hehe

    ReplyDelete
  13. nak follow ke tak nak follow ke tu adalah hak memasing . teeehee . macam saya semua saya follow . tak ada limit . :)

    ReplyDelete
  14. sape la yg nk benci2 blog org tuh .igt blog diorang bgs kot nk benci blog melekit ni .hoho .

    ReplyDelete
  15. sabar je lah lekit bee pun ada yg remove tp tak kisah lah..teruskan aje..

    ReplyDelete
  16. dah menang teket maher zain ke cikgu shida tu?hahahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!