MAGIC OF THE DAY.. BAGAIMANA MENGOSONGKAN SHOUTBOX??

7.2.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Bagaimana itu terjadi?? Shoutbox yang meriah dengan salam.. pesanan.. mesej bagai tetiba terus kosong, suci & murni gitu! Bagaimana ia berlaku?? Fenomena apakah ini??

Bagi blog yang sering di datangi caci maki keji pasti best kan kalau shoutbox boleh reset sendiri jadi kosong sunyi & sepi.. Tapi bagi aku nak kata suka pun tak.. sedih sangat pun tak cuma pelik. Kenapa tiba2 je jadi camtu?? 2 3 kali aku refresh page blog ni still sama. Shoutbox kosong macam baru letak jer widget tu.


Ada sapa2 tau macam mana benda ni boleh terjadi?? Apakah ini di namakan 'Magic of the day??' sungguh misteri nusantara.

6 comments:

  1. tak pernah lak terjadi camni.Mungkin shoutbox dah penat menjerit kot,hehe

    ReplyDelete
  2. ya la..kenapa ya...mmg misteri ni..

    ReplyDelete
  3. tu namanya shoutbox dtg bulan la tu... : P

    ReplyDelete
  4. agaknye abby ade setting sesuatu kat shoutmix.com kut..cuba nengok prune msg simpan bape lame..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com