MAGIC OF THE DAY.. BAGAIMANA MENGOSONGKAN SHOUTBOX??

7.2.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Bagaimana itu terjadi?? Shoutbox yang meriah dengan salam.. pesanan.. mesej bagai tetiba terus kosong, suci & murni gitu! Bagaimana ia berlaku?? Fenomena apakah ini??

Bagi blog yang sering di datangi caci maki keji pasti best kan kalau shoutbox boleh reset sendiri jadi kosong sunyi & sepi.. Tapi bagi aku nak kata suka pun tak.. sedih sangat pun tak cuma pelik. Kenapa tiba2 je jadi camtu?? 2 3 kali aku refresh page blog ni still sama. Shoutbox kosong macam baru letak jer widget tu.


Ada sapa2 tau macam mana benda ni boleh terjadi?? Apakah ini di namakan 'Magic of the day??' sungguh misteri nusantara.

6 comments:

  1. tak pernah lak terjadi camni.Mungkin shoutbox dah penat menjerit kot,hehe

    ReplyDelete
  2. ya la..kenapa ya...mmg misteri ni..

    ReplyDelete
  3. tu namanya shoutbox dtg bulan la tu... : P

    ReplyDelete
  4. agaknye abby ade setting sesuatu kat shoutmix.com kut..cuba nengok prune msg simpan bape lame..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!