MULA JAMEELA HAMIL TANPA DI KETAHUI SIAPA BAPA BAYINYA??

4.2.11 Suria Lekatlekit 8 Comments

Ahmad Dhani yang diuar-uarkan sebagai bakal pengetua Akademi Fantasia Ke-9 (AF9) terbitan Astro itu mencetuskan seribu pertanyaan kerana dia menyatakan  isterinya Mulan Jameela yang juga seorang penyanyi kini sedang hamil tanpa diketahui siapa bapanya yang sah.

Google search

Wah Hot & spicy statement Ahmad Dhani ni kan?? Haruskah di beritahu secara umum jika khabar itu mengaibkan?? Apa motif sebenarnya yer?? Mencipta kontroversi untuk mendapatkan publisiti?? Macam - macam hal..

Apapun belum lagi keluar statement dari Mula Jameela.. Maybe tak lama lagi wartawan akan mula memburu la kenyataan balas dari Mulan. Kita tunggu jer.. Tak esok.. Lusa. Ada la tu..

Rujukan (Kosmo) : Ahmad Dhani cetus kontroversi

8 comments:

  1. ish...manusia skrg..main sental je..

    ReplyDelete
  2. wah..
    parah ni..
    suami sndiri buat knyataan cmtu..
    tul ke?
    drama je kot..

    ReplyDelete
  3. uuuhai.. bukak aib sendiri... golongan yang Tuhan benci...

    ReplyDelete
  4. I tau... dia telah dirogol oleh bunian.

    ReplyDelete
  5. dah jadi bini mule la mcm2 hal. ish2.

    p/s: langsung x sesuai jd pengetua af.

    ReplyDelete
  6. ahmad dhani ni antara manusia yg pelik prnah aku jumpa...ni namanya publisiti murahan..semoga pihak astro memikirkan kmbali keputusan mereka utk meletakkn ahmad dhani sbg pengetua Af..nnti tak pasal2 seni tanah air rosak..huhu.. awk,kalau sudi,singgah la blog alief..kalau awk rasa blog alief best,,awk follow la..tapi kalau tak best,jgn follow taw..follow alief kalau awk rasa blog alief best..alief akan usaha tingkatkan mutu penulisan alief.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tapi I tak pernah suruh cik lekit klik nuff I kan?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!