NUFFNANG SANGAT PEMURAH, BAGI BE 2 HARI BERTURUT TURUT

19.2.11 Suria Lekatlekit 1 Comments

Semalam nuffnang dah bagi satu BE.. Hari ni check earning tengok bertambah lagi satu BE. Wah dua hari berturut - turut dapat BE. Kalau hari - hari dapat BE ni bersepah la iklan BE kat blog melekit ni kan??

Lekit memang hanya pacak iklan nuffnang jer kat blog melekit even orang lain dah mula menjana income bersama heartbeat tapi Lekit still taknak lagi ikut jejak langkah kawan - kawan yang lain. Yelah... Takut nuffnang merajuk dalam diam. Walau dia tak tukar status keahlian tu tapi dia macam kedekut BE jer.. Tak best lak, kan??

So, takpe la biar la Lekit setia pada yang satu dulu. Belum mendapat hidayah untuk menduakan nuffnang gitiew. Kekekekeke. Apapun Lekit takde masalah sejak awal tahun ni dengan BE. Ada je BE yang menjengah even ada BE yang dah berpencen jadi ME biar pun blog ni cuma suam2 kuku takde la hot2 macam blog si Ujang pakwe si yana tu. Kagum la tengok traffic kat blog Ujang. Macam nak curi je ilmu dia berblogging tu. Kekekekekekekekekeke

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com