PENULIS SKRIP DRAMA & FILEM MELAYU BUAT GA.. JOM JOIN

17.2.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Mak dara @ Kak Ida.. Beliau seorang script writer filem & drama melayu kat malaysia ni yang baru terjebak dalam dunia blog dengan baik hati nak bagi blogger2 lain hadiah. Kak Ida anak pada bekas cikgu Sang Lekit masa sekolah rendah dulu. Masa sekolah rendah memang Lekit tak kenal kak ida.. Yang Lekit kenal adik beradik dia yang lain jer.. Macam Kak Yan.. (Kak Yan pernah jadi cikgu sementara kat sekolah rendah Sang Lekit dulu sebab tu Lekit kenal), Kak Tuty.. dia sempat lekit kenal sebab dia senior Lekit Masa sekolah rendah & selalu buat persembahan nyanyian masa hari penyampaian hadiah & last Rina (Or masa sekolah kita panggil dia adza) sebab dia classmate lekit masa  darjah enam.

Dorang ni semua terlibat dalam bidang seni, macam kakyan, tuty & rina dorang ada band sendiri yang banyak buat persembahan kat hotel2 di KL ni.. Band dorang D'Adza. Kak Ida @ Mak Dara macam Lekit cakap tadi seorang script writter drama & Filem melayu.

So, Di sebabkan kak ida @ Mak Dara ni memang sangat2 nice orangnya.. Memang dorang adik beradik ni dari sejak sekolah rendah yang Sang Lekit Kenal sangat peramah & Tak sombong even sampai sekarang pun. Termasuk la Untie Zaleha, mummy dorang tu. Sebab dulu masa lekit tinggal kat kulim & Dorang still menetap kat kulim.. Kalau serempak dengan untie Zaleha kat pekan kulim ker.. Kalau kita tegur even dia tak kenal kita pun dia sangat peramah & tak suka berbual.

Saja jer Lekit buat review pasal Family kak ida @ Mak Dara ni sebab nak ajak korang semua join 1st GA Kak Ida @ Mak Dara ni ramai - ramai. Hadiah Not Bad..

Tempat pertama:
a)Nama anda (pemenang) akan Mak Dara masukkan dalam skrip terbaru Mak Dara yang berjudul Puteri Salamia dan menjadi nama salah satu watak didalam skrip itu.
b) Sehelai T-Shirt limited edition


Tempat Kedua:
a) Sehelai T-Shirt limited edition


Tempat Ketiga:
Topup -
RM 10


Tempoh GIVEAWAY Ini Adalah Dari 17 Februari 2011 Hingga 3 March 2011.

Apa tunggu lagi jom la join dengan clik disini untuk ketahui syarat yang sangat mudah : Mak Dara 1st Giveaway (GA) 

Ni 1st GA kak ida @ Mak Dara hope korang boleh bagi sokongan.

10 comments:

  1. WAUUU !!!! NAk g join laaa !!! :)

    ReplyDelete
  2. hmm..bole join nnti..abby dah join ke??gud luck

    ReplyDelete
  3. jap g nak g blog dialah..kalau senang nak join ahh..

    ReplyDelete
  4. memang menarik.. rasa macam nak join je.. tapi.. boleh kerrr ek..?

    ReplyDelete
  5. memang menarik.. rasa macam nak join je.. tapi.. boleh kerrr ek..?

    ReplyDelete
  6. tankiuuuuuuuuuuuu suria review kak ida nyer blog dan GA!!!!! terrrharuuu teramat suka.. muahhhh..

    kak ida rasa kak ida kena tambah sikit hadiahnya lah sbb kak ida budget 10 jer yg akan join GA kak ida ni.. tp br 2 hari dah 31 org join.. hhehehe

    sekali lg tks suria.. =)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!