RM1K PADA YANG BERHAJAT NAK REQUEST VIDEO MIMING CIKSHIDA

7.2.11 Suria Lekatlekit 11 Comments

Pada FANantik CikShida dari parit atau lebih di kenali sebagai cikgu shida yang berhajat nak request video miming dari lagu pilihan korang sedikan RM1K yer.. Sejak kuar TV ni cik shida dah mula demand. Blom lagi jadi celebriti.. Kalau dah jadi artis agaknya camna ekk??


Belum jadi artis pun dah tak boleh di tegur.. Kalau jadi artis agaknya statement macam mana pulak yang keluar kalau di tegur?? Agaknya macam artis2 yang pernah kena GAM sebelum ni jugak la gamaknya. Sebab sekarang ni pun statement beliau memang berani mati.. Op's statement tak takut mati. Rasa macam dia nak menongkat dunia selamanya jer.. Soal hukum hakam bagi dia dah macam lawak bodoh video miming dia jugak.

Tengah jenjalan kat FB terjumpa lak status ni.. RM1 K tu.. kalau bawak buat kenduri doa selamat pun dah lepas dari nak sedekah pada dia semata - mata nak tengok video memperbodohkan diri dia tu. Tapi tak tau la kan kalau Uolls kat luar sana yang sangat kaya raya & sanggup spent money sebagai tanda sokongan pada ala2 artis miming tu. Terpulang la.. Pada Aku yang tak berapa nak kaya ni.. kalau minat sekalipun, takde koje den nak bayo RM1K tu pada menda - menda takde pekdah tu. Dah la takde untung langsung.

11 comments:

  1. hihihi . hahaha . nak tergelak baca statement dia tuu . cik shida bajet howt keee ?

    ReplyDelete
  2. puan suria - ternyata dia mmg SS, muahahahaaaaa

    ReplyDelete
  3. hahaha. . apa kejadahnya smapai 1 k. . artis pun x demand mcm tu. . =,='

    ReplyDelete
  4. ntah hapa-hapa la cikgu shida tue..

    ReplyDelete
  5. kekekekkek...nak cari butang LIKE jap..hahahhaha

    ReplyDelete
  6. ko jangan la marah makcik lekit oi... nanti minggu depan kita gi tasik shah alam ye.. kita buat videoclip terus.. takyah nak miming2 dlm bilik dah kan.. kan kan kan

    ReplyDelete
  7. tumpang tanya...
    cik shida tue sapa ekk??
    lately nie asik dgr nama dia jerrr kat mana2...

    ReplyDelete
  8. nak kenal senang jer.. search jer nama dia kt youtube..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!