SAAT TENGAH MALAM.. IKLAN BE MULA MENARI NARI

25.2.11 Suria Lekatlekit 8 Comments

Meriah tengok blog sendiri. Rasa anggun, ayu & menawan gitu.. Kekekekeke

Bukannya apa bila tengok iklan BE yang sedang rancak berjoget - joget.. Sejuk mata memandang apalagi hati mengenang, kan?? Sekarang ni jarang nak update or online midnite so bila skali skala dapat midnite online, nak2 lagi tengok iklan BE macam pesta muda mudi kat blog lagi la bertambah semangat berblogging.

Apalah guna ada BE kalau iklan CPA jer yang dok keluar, kan?? So, Bila ada BE dari siang sampai tengah malam aktif jer dia kat blog, amatlah buat mana - mana hati blogger suka. Betul tak?? Tapi sekarang ni memang perasan kat blog aku... sentiasa aktif dengan iklan BE tak kira siang malam berbanding dulu tengah malam je baru nampak keaktifan dia.

Apapun thanks Nuffnang sebab sudi penuhkan tabung saya.

8 comments:

  1. mcm mana nak beza iklan BE ngan CPA ha???

    ReplyDelete
  2. apa beza iklan BE dengan CPA..? sorry kalau soalan nie macam B***h. Tapi serius saya memang tak faham

    ReplyDelete
  3. cik lekit..blh tny x apa beza iklan BE dgn CPA? sy dari dulu x paham..dh cuba baca tp still x paham..kdg² bila online malam² salulah jugak ada iklan joget kat blog sy..tp takde earning apa² pon..bezanya iklan CPA dgn BE joget dgn x joget ke? maaf yer kalau soalan me nampak bodoh..sbb mmg me tak baper paham sgt pasal nuffnang segala..tp bila tgk org asik dok ckp psl BE me pon nk amik tau jugak..

    ReplyDelete
  4. wah best tue.. lama jugak BE melekat di melekit nie..

    ReplyDelete
  5. bile iklan kua, maknenye duit akan masuk kn? ehe^^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!