SALOMA & MELOR MEMBESAR BAGAI JUARA DAN 7 KERDIL DAPAT RUMAH BARU

11.2.11 Suria Lekatlekit 3 Comments

Diam tak diam dah genap sebulan umur Melor & Saloma.. Dari tak bernama kini dah ada nama.. Korang mesti tertanya - tanya siapakah pemilik nama ni kan?? Korang masih ingat entri SURAYA bersalin kembar 3?? kalau yang tak sempat berkenalan dengan entri tu sila clik DISINI.

Nampaknya hanya tinggal berdua je kembar 3 tu sebabnya aku percaya yang satu lagi terlebih dahulu dijemput pulang. Mungkin bukan rezeki dia untuk membesar bersama - sama dua lagi pasangan kembar dia. Sesambil jenjalan kat FB singgah la FB adik bongsu aku ni.. Tujuan memang la nak cari gambar - gambar terkini tak kira la gambar family or apa jer yang ada kat umah aku kat kampung maka dengan itu terserempak la dengan gambar comel mata terbeliak dua kembar yang berusia sebulan ni....


Memang betul - betul mata macam mak dia suraya. Terbeliak gitu. Ni la bayi - bayi comel yang di lahirkan dalam selimut aku masa aku balik melawat adik bongsu aku accident hari tu. Tengok hanya gambar berdua je maka faham la aku yang lagi sekor memang dah takde.  Melor macam boboy & Saloma ada iras iras cik som kakak dia.


Cik som & saloma sedang di buai mimpi

Tu cerita - cerita Sang Comel di kampung.. Kat sini Sang 7 ekor kerdil aku pun dah membesar bagai juara juga. Semalam dorang dapat rumah baru. Hubby belikan. Memandang rumah lama dah jadi sangat sempit, kesian pula aku tengok dah macam dalam tin sardin dorang duduk dalam case tu.





 7 ekor kerdil dapat rumah 2 tingkat

3 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!