SAPA SUKA TENGOK SPENDER CIKGU??

7.2.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Ni anak murid cikgu mana la nakal sangat ni kan?? Spender cikgu pun nak di skodeng... Cikgu2 yang suka pakai skrit pendek tu nak duduk or tunduk tu hati - hati sebab anak murid skang semua pakai enpon canggih manggih dah. Semua ada camera.. Takat nokia 3310 yang mak bapak bagi mau lari dari umah seminggu. Paling - paling pun nak iphone gitu! So, dorang pegi skolah masing - masing bawak enpon ada camera.. Kalau ternampak spender cikgu confirm la dorang snap senyap2 gitu. Tak caya student skang minat dengan spender cikgu?? Meh aku buktikan..

Tapi yang paling best tu keywords yang panjang macam karangan. Wah.. ada juga orang search macam tulis karangan yer.. Rajin betul insan tu. Yang di cari secret recipe parit buntar jer. Kekekekekekekekeke..

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com