SAPA SUKA TENGOK SPENDER CIKGU??

7.2.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Ni anak murid cikgu mana la nakal sangat ni kan?? Spender cikgu pun nak di skodeng... Cikgu2 yang suka pakai skrit pendek tu nak duduk or tunduk tu hati - hati sebab anak murid skang semua pakai enpon canggih manggih dah. Semua ada camera.. Takat nokia 3310 yang mak bapak bagi mau lari dari umah seminggu. Paling - paling pun nak iphone gitu! So, dorang pegi skolah masing - masing bawak enpon ada camera.. Kalau ternampak spender cikgu confirm la dorang snap senyap2 gitu. Tak caya student skang minat dengan spender cikgu?? Meh aku buktikan..

Tapi yang paling best tu keywords yang panjang macam karangan. Wah.. ada juga orang search macam tulis karangan yer.. Rajin betul insan tu. Yang di cari secret recipe parit buntar jer. Kekekekekekekekeke..

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!