SEBAB BREAST KECIK KE TAK PAKAI BAJU NAMPAK LURAH??

5.2.11 Suria Lekatlekit 12 Comments

Kenapa perempuan suka pakai baju yang nampak lurah sekarang ni ekk?? Bila ada someone tanya Sang Lekit camtu.. Sang Lekit pun terkedu seketika. Kenapa tanya aku?? Tu je yang bermain kat pala hotak Sang Lekit.. Belek2 semua baju2 sang Lekit... Kalau yang berleher luas pasti Lekit pastikan di pakai dengan something yang menutup bahagian dada. Tapi kenapa soalan tu di ajukan pada sang Lekit??

Pastu di tanya lagi apakah sebab U punya breast kecik & tak menarik U tak pakai baju yang nampak lurah?? Pulak dah!! Yelah badan Sang Lekit ni macam kanak - kanak rebina jer.. Nak buat camna. Takpe la.. Terima saja apa yang di beri Allah asalkan sempurna cukup. Tapi tetap tertanya - tanya apa motif sebenarnya Lekit di terjah soalan macam tu??

Lepas tu ada lagi hujah dia.. I tengok kan sekarang ni memang jadi macam satu permandangan biasa kalau perempuan tak kira la apa agama pun.. Islam, hindu, budha or apa - apa jer.. Suka sangat pakai baju nampak lurah. Ada yang tegang.. kendur.. besar.. kecik.. yang tak nampak lurah pun still nak tunjuk jugak. Kenapa yer?? Dah.. sudah.. 2 soalan pun aku tak jawab lagi di tambah dengan soalan ketiga.

Lekit tak nak komen apa - apa.. Aku pakai mengikut apa yang aku selesa. Tapi apa tujuan dia bertanya aku macam tu?? Dia nak kata aku tak pakai baju2 yang nampak lurah sebab takde lurah nak di tunjuk ker?? Atau dia cuba nak dapatkan komen aku tentang fesyen macam tu?? Nak pakai apa tu terpulang.. Nak komen lebih - lebih pun diri tak sebaik mana, Lagi baik tak payah jawab dari memberi jawapan yang mengundang pertikaman lidah atau pertikaian dari pihak lain. Yang penting apa jer yang di tanya sipolan tu takde kena mengena dengan diri aku.. Kenapa aku tak pakai sebab aku tak selesa & aku malu. Dah cukup!

12 comments:

  1. soalan mintak reaksi pelempang atau melihat tahap kecerdikan mcm mana nak handle n bagi jawapan. huhuhu! lagipon btul la tu org yg dia tanya. pompan. takkan tanya kat laki. kalau tanya kat laki, selamber lelaki jawab gua takyah tunjuk lurah beb. gua terus melenggeng tak pakai baju pun tade hal org nak kesah.

    ReplyDelete
  2. ikot kita la nk pakai baju pape pon, kn2?? ^_^

    ReplyDelete
  3. Hui soalan. Dia tanya salah org tu kot. Gaya perli pun ada.

    ReplyDelete
  4. mangaiihh men terjah soklan lagu tu..haha


    lekit,ang terkedu kaa? hihi

    ReplyDelete
  5. soklan tu da bukan jadi isu besar da skrg...mslhnye skrg si perempuan tu la...klu dy pakai mmg bertujuan menunjukkan org, lurah yg ada mcm xde tu, mmg la mengundang sangkaan buruk org...lagipun apelah nk dimegah sgt dgn dada kite tu...masing2 ade kan...ehehehe..laki pun ade..hahaha..x heran pun kan2~~~

    ReplyDelete
  6. lurah depan belakang. letak ais je kt celah2 2...nt rase sejuk,tutup r.
    keh3..,

    >_<"nyit2

    ReplyDelete
  7. dia just nak mintak pandangan kot....nyahh... Lurah tu apebenda? mak tak paham la... hahahha...

    adakah kurah dendam? atau ke lurah bersama kita turuni ke gunung sama kita daki?

    ReplyDelete
  8. huhu nsib badan terkena soklan camtu respon je la seadanya

    ReplyDelete
  9. pang sekali kat muka dia..
    amboi...
    soalan baguih tp pernyataan kopek x cukup besar tu cma sgt2 x setuju..

    ReplyDelete
  10. itu kehendak diri sendiri..
    kalau ada yang menegur anggap sahaja itu teguran biasa..
    lagipun bukan disengajakan tak gitu cik lekit??

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com