SEJAK ADA IKLAN CPA, KEMPEN mCPM(BE) KURANG DI PAPARKAN

1.2.11 Suria Lekatlekit 16 Comments

Korang perasan tak?? Lekit memang perasan sangat - sangat. Maybe lekit yang salah faham.. Tapi kalau check kat earning kempen mCPM (BE) tu still ada lagi tapi dah tak macam dulu. Dah kurang sangat menari - nari kat blog. Kenapa ekk??

Yang aktif adalah iklan CPA. Mana2 blog yang lekit singgah pun lekit hanya nampak iklan CPA jer aktif. Iklan2 lain memang sangat - sangat kurang di paparkan kat blog. Ada sapa - sapa tahu kenapa?? Kalau iklan BE kurang aktif makan kredit pun turut kurang la penambahannya. Wah strategi nuffnang ker ni??

Kan best macam dulu. Iklan BE aktif jer.. Nak - nak lagi tengah malam. Maybe nuffnang nak bagi ruang pada iklan CPA ni kot. Kalau sapa - sapa tau kenapa lebih banyak iklan CPA dari iklan untuk kempen mCPM meh share knowledge tu dengan Sang Lekit.

16 comments:

  1. haiyya...tak taw la pulak SCC

    perasan pun tak..

    keh3

    ReplyDelete
  2. salam petang selasa =)


    itulah kan..perasan juga...iklan tu mcm ganggu BE je..huhuh

    ReplyDelete
  3. SkY pun perasan jugak..kena tnaye spe yg lebih tahu nie..=_=..BE pun agak slow earningnya lolx..

    KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

    ReplyDelete
  4. NAK TAU TAK SATU BNDE...
    ACTUALLY I TAK PAHAM PUN APA2 ULLS BNCG..
    APA YG I FAHAM..
    PASAL be JEKW
    AHAHAKKK

    ReplyDelete
  5. Sebab nuffnang takdapat nak cari penaja baru. Ramai pesaing. Tunggu la 2 ke 3 minggu lagi mungkin ada lah tu iklan baru :)

    ReplyDelete
  6. akak ter tag nama mu

    http://aurajarinora.blogspot.com/2011/02/wargh.html

    ReplyDelete
  7. yup BE dah kurang di paprkan..

    ReplyDelete
  8. tu lah, tok perasan juga!!! jarang nampak iklan BE keluar even ade 4 BE,..

    strategi nuffnang kot!!

    ReplyDelete
  9. aku lagi tak faham apa2...tampal iklan kat blog je faham...wakaka...

    ReplyDelete
  10. hahh..patut la..mmg tk fhm..sebelum tu elok je BE tu melekat kat situ...sejak akhir2 ni iklan BE tu dh takda..tp bl check still ada belum jd ME lg...tak aci kan mcm ni...iklan tu mcm menganggu BE je kan...

    ReplyDelete
  11. Kempen BE.. CPM ni semua ni sama ke dengan kempen pilihanraya kecil? ke sama dengan kempen hapuskan denggi hidup sejahtera?

    ReplyDelete
  12. tu mesti nuff nk sorok ads be kan3...
    cma pom pasan gak..

    ReplyDelete
  13. yelah...kalau ada BE pun earningnya dah tak serancak masa sebelum ada iklan CPA tu~

    ReplyDelete
  14. I tag u dear.

    http://natasha1987.blogspot.com/2011/01/lovers-anniversary-contest.html

    ReplyDelete
  15. cpa bayar lebih kot. die conquer sume blogger. hahah^^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!