SETELAH JOIN GA MAK DARA.. DAPAT LAGI 1 BE

18.2.11 Suria Lekatlekit 13 Comments

Lama juga tak update blog contest Dunia Melekitku.. Baru semalam update untuk join GA Mak Dara. Feedback dia ok la juga. Ada juga blogger yang baru add lekit sebagai follower kat blog tu. Salam kenal kenalan la.

Lepas je update blog Dunia Melekitku dengan GA Mak Dara tu.. Hari ni check dapat 1 lagi BE menjadikan kesemua BE yang aktif menabung sebanyak 6 BE dan yang dah pencen & bertukar jadi ME ada 5. Alhamdulillah.. Rezeki juga tu walau tabungan kat Blog Dunia Melekitku tu takde la serancak blog ni tapi tetap ada walau sedikit.

Apapun Thanks Nuffnang.. Sesungguhnya BE itu sungguh berharga. kekekekekekekeke

13 comments:

  1. wah.....congrates.....
    nnt dah cash out belanja makan laksa penang satu yer...kidding~

    ReplyDelete
  2. bella tak faham..bella pasang iklan tapi still rm0.0000 . hurm..

    ReplyDelete
  3. bleh apa salahnya Tasha.. I masak untuk U sendiri laksa penang... penang dgn kedah kan jiran so masakan lebih krg sama jer... kekekek

    Bella.. blom ada rezeki lagi tu.. memang nak kena maintainkan UV di blog baru dapat BE bagai ni.. nak harap org clik bapa kerat sangat. ada tu ada tp x de la byk. so, sabar & usaha.. Insyaallah ada rezeki tu nanti

    ReplyDelete
  4. huhu. lionteen x dpt lg BE. sedeynye.. bile nk dpt ni :(

    ReplyDelete
  5. Tahniah eh suria =D

    SCC pown xtaw la bile lagi nk dpt BE..
    kempen CTR je ade..
    huhuhu

    ReplyDelete
  6. waa..jeles...hehe..camne ek nak dptkan BE? dh lama blog sepi tanpa BE..sedihla..

    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Make Your Own Personalized Gifts Here

    ReplyDelete
  7. kita punya rm 0.000 jer...boleh belanja ni

    ReplyDelete
  8. wuu nape sy xdpt pon ford fiesta tu..waaa nak jugak! nak jugak! hahaha tamak nihhh~ =P

    ReplyDelete
  9. wah...byk betul BE akak yg melekat..hehehhe...

    dh lama x singgah sini...

    ReplyDelete
  10. wah..
    tahniah..
    kenapa mr.nuff x sayang TK?
    huhu..
    x pnh ade BE pun..

    ReplyDelete
  11. dah lama tak dapat be . lepas semua jadik metered hari tuu , sampai sekarang takde be . jeles eh dengan lekit2 ni . teeeheee

    ReplyDelete
  12. pewittttttttttttttttttttttttttttt.... tahniahhhh dan time kasih suria sbb review blog kak ida.. cayalah.. muahhhhhhh =)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!