ANON BAGI TUTORIAL MACAM MANA NAK KANTOIKAN ANON SETELAH DIA TERKANTOI

7.6.11 Suria Lekatlekit 22 Comments

Kelakar pula sang lekit baca entri blog seorang yang pernah menyamar diri sebagai Anon (Anonymous) kat blog melekit & mengkritik benda yang berunsur tuduhan & kutukan pada sang lekit tak berapa lama dulu. Bukan la sang lekit tak terima pandangan Anon ni tapi biarlah berhemah, berasas & ada kena mengena dengan topik perbincangan. Jangan nak serbu jer sampai nampak macam tak puas hati & cari sesuatu untuk jatuhkan orang lain.

Hasil carian google

Yang kelakarnya si penyamar Anon ni bila dah tahu macam mana sang lekit kantoikan dia.. Dia pula bagi tutorial kat blogger lain melalui entri terbarunya macam mana nak kantoikan Anon. Memang lucu la si adik Anon ni. Apapun dik akan puji usaha & cara kamu berblog demi pendapatan sampingan tu. Kamu akan cari apa saja bahan yang boleh menarik minat orang untuk ke blog kamu seterusnya dengan kunjungan tu dapat menjana pendapatan.

Apapun dik Anon.. Bukan blogger takut Anon tapi kadang - kadang rimas kalau kehadiran si Anon ni umpama langau yang membawa virus. Tak kisah la nak kritik tapi biar la kena pada topik & berhemah. Nak menuduh biar berbukti jangan nanti malu diri sendiri walau kamu bertopengkan Anon sekalipun. Kalau  Kak Lekit ni pernah menyinggung perasaan Dik Anon, akak dengan rendah diri minta maaf yer.

22 comments:

  1. Laa... aku rasa mcm baru je baca entri tu tadi, dah la dia sorg je yg buat entri psl nak detect anon... blogger tu ke?

    ReplyDelete
  2. erk! hmm mcm2 lah kan.mana tutorial nya kak?meh nk tgk gak.

    ReplyDelete
  3. keh3...anon yg singgah blog cik lekit ni kurang ilmu ke?camner dia leh terkantoi nih?bkn anon la klu org dah tau siapa awak.haha

    ReplyDelete
  4. macam2 perangai manusia ni...

    ReplyDelete
  5. mcm mana tuh?nak jugak belajar..errrr..hehehe..ilmu gak nie.. :P

    eh..dah leh start vote tau..meh ramai2 vote cni!hehehe..

    http://bambam-story.blogspot.com/2011/06/time-to-vote-for-cutest-thing-which-is.html

    ReplyDelete
  6. kui.kui.kui....hehe..sayakah budak itu??tidak sama sekali....hehe..ct kan suka komen blog org pakai nama sendiri.kalau hentam, lantak la..biar die marah then nanti kat situ ramaila yang datang lawat blog ct.hahahaha.gelak jahat(padahal jarang je komen)

    ReplyDelete
  7. Jo.. saya taknak komen. kalau tahu siapa bagus la. kekekekeke
    rara.. takde apa sgt just guna apa yg ada kat blog lepas tu guna akal..

    ReplyDelete
  8. pasni dia boleh jerit sepuas ati...
    " wakena Beb!!! "
    sis keep on blogging

    ReplyDelete
  9. mcm mn tu yer?? nk tau gak...hehehe

    ReplyDelete
  10. psssttt!!
    siapa tu...???
    bisik2 je ni..
    heheheh

    ReplyDelete
  11. la baru je baca entry tu hahahah...ini lawak...

    ReplyDelete
  12. sebelum ni saya selamber je marah2 solihinzubir fames tu pakai nama sendiri tak payah jadi cik anon. Tgk2 hari ni die melawat blog saya. best wo..

    ReplyDelete
  13. waduhhhh sendiri kantoi sendiri buat tutorial.. adoyai hehe

    ReplyDelete
  14. kak lekit.. --->> lama x jenguk blog akak. bz sikit. Hope kakak sihat disamping suami :)

    ReplyDelete
  15. sapekah si anon tu abby..??meh kasi link skit..nk blaja juga cara2 nk perangkap anon..

    ReplyDelete
  16. setakat ni, aku punya anon tulisan baik2 belaka. aku punya entri pulak yang buruk2 belaka. mueheheh...

    ^^

    ReplyDelete
  17. wah.. ade tutorial nk detect anon ke?? sharing la! haha kelakar gak :D

    ReplyDelete
  18. saye ade search google cara kesan anonymous...sekali ade jmpe 1 blog ni..tapi tak tau la kan adekah orang tu yg dimaksudkan

    ReplyDelete
  19. wah cmne nak tau anon el. heee padn muke anon

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!