GAMBAR LUCAH DALAM NASKAH SURAH YASIN

6/05/2011 01:45:00 PM suria lekatlekit 11 Comments

Siapa la punya kerja ni. Sungguh keji orang yang melakukannya. Apa motif dorang buat macam tu? Protes atau menghina Islam? Memang makhluk macam ni harus di keji secukup rasa setimpal dengan kejian yang di lakukan.


Naskah surah Yasin di lekatkan dengan gambar lucah. gambar lucah bersaiz 4 sentimeter lebar dan 5 sentimeter panjang setiap satu itu, mempamerkan pelbagai aksi ranjang membabitkan pasangan luar negara, dipercayai dimuat turun dari laman sesawang dari Internet. Gambar itu dipercayai dicetak mengikut saiz sebelum di-gunting dan dilekatkan di dalam surah berkenaan.

Sebanyak 21 Naskah surah Yasin di lekatkan gambar lucah pada halaman 21 surah tersebut. 21?? Mungkin 21 ni ada maksud tersirat kot sebab tu menjadi pilihan orang yang merancang seterusnya melakukan perbuatan terkutuk ni. Ini cuma andaiannya melekit jer.. Mungkin hanya kebetulan.

Apapun semoga Allah memberi petunjuk & hidayah pada si pelaku perbuatan tersebut supaya dia bertaubat & menyesali apa yang dia buat tu.

Rujukan : Sinar Harian

11 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com