MACAM MANA BE BOLEH MELEKAT KAT SINI?

16.6.11 Suria Lekatlekit 13 Comments

Lama betul dia tak muncul.. Tiba - tiba semalam (bukan malam tapi dah pagi) dalam pukul 2++ - 3 pagi saja - saja la check earning kat nuffnang dengan jumlah baru ringgit2 Malaysia selepas cashout hasil tabungan yang lepas tu ada pula 1 BE melekat.


Ingat dah pupus BE untuk blog melekat lekit ni.. Sebab lama sangat tunggu. Macam mana dia boleh tiba - tiba melekat kalau di tanya pada pihak nuffnang mesti jawapan dia pilihan pihak advertiser. Jawapan standard la tu, kan?? Apapun Sang Lekit berterima kasih juga la pada pihak nuffnang & advertiser yang memilih blog melekit untuk sertai kempen ni. Harap ada lagi la advertiser yang berminat dengan Blog melekit ni untuk hadiahkan seberapa banyak BE pada sang lekit.

Rindu saat Blog melekit meriah dengan BE macam dulu. Wah! Sang Lekit blogger mata duitan. Ni di kira sampingan la. Walau BE lama tak melekat pun blog ni sentiasa juga ber update tanpa ada rasa malas atau putus asa. Berbalik kepada tujuan asal berblog. Sang Lekit berblog bukan la semata - mata nak menabung tapi dah memang minat & suka. Apapun pada korang yang belum menerima kunjungan BE jangan la putus asa.. Percaya pada rezeki. Kalau ada rezeki, sumber tu akan datang dari sudut mana sekalipun. Yang penting dalam apa juga kita buat kena ikhlas, usaha & tawakal yer...

13 comments:

  1. wah, mesti banyak keyword masuk kat stat kut? lepas ni dapat lagi la tu pasal ini entri manyak nuff suka maaaaa

    ReplyDelete
  2. cma punye sunyi sepi je..sobs sobs..hehe..
    tahniah abbby...

    ReplyDelete
  3. ALHAMDULILLAH, skang pun ada 3 be kat blog
    rasanya dah lama xdapat
    apepun, tu bukan tujuan utama
    takde pun tak pe, blog update je kan?
    klu ada tu, rezeki la

    ReplyDelete
  4. <-- lebih percaya pd gaji..ekkekeke..

    ReplyDelete
  5. mama pon dpt
    jakun ni sebab dah berblog dr thn 2009 baru dpt

    ReplyDelete
  6. bilalah BE nak datang pada The Bladerz ni~

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... saya ni ntah bilalah ye

    ReplyDelete
  8. conrgats akak,mesti naik traffic ni :)

    ReplyDelete
  9. conrgats akak,mesti naik traffic ni :)

    ReplyDelete
  10. tah bile be nak lekat kat blog sy tu =,=

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com