NUFFNANG BAGI SAYA U-MOBILE

25.6.11 Suria Lekatlekit 8 Comments

Best la sang lekit dapat U-Mobile dari nuffnang, kan?? Macam mana sang lekit boleh dapat U-Mobile ni? Ada contest ke yang nuffnang anjurkan? Mana ada.. Sang Lekit pun tak tahu macam mana sang lekit boleh dapat U-Mobile dari nuffnang ni. Hari tu Nuffnang bagi Proton Exora. Dapat proton Exora kau! Tentu korang tertanya macam mana nak dapatkan?

Bukan la sang lekit dapat U-Mobile access internet tu. Sang lekit dapat BE yang kedua dari nuffnang untuk bulan Jun ni. Setelah lama kepupusan BE di blog melekit ni nampaknya kegemilangan BE kembali lagi. Harap BE akan meriah macam dulu. Tapi Iklan untuk kempen Proton Exora tu macam nak tak nak jer keluar. Earning dia pun ala - ala siput sebab iklan dia tak banyak papar kat blog melekit ni. Tapi U -Mobile ni nampak agak aktif berbanding exora sejak semalam.

Alhamdulillah.. Rezeki. Apapun terima kasih pada pihak nuffnang & pihak advertiser yang sudi memberi iklan kempen kat blog melekit yang tak seberapa ni. Bukan nak menunjuk - nunjuk BE sekadar berterima kasih pada pihak nuffnang jer.

2 BE UNTUK BULAN JUN

8 comments:

  1. tahniah-tahniah! meaw dapat proton exora tapi earning susah nk dapat wooo,huhu

    ReplyDelete
  2. huh,igtkan u-mobile utk access internet apa,rupenye iklan :)

    ReplyDelete
  3. wooo..
    untung la dpt BE
    bru pernah merasa sekali je:(

    ReplyDelete
  4. owhhh rupenya. ada CTR ada BE ye.. mak taktau selama ni, patutla tengok pendapatan tu tinggi semacam.. rupenya mak ade BE ...hahahahahha :P

    ReplyDelete
  5. tahniah sis ~!
    ade tips tak macam mana nak dapatkan be?

    ReplyDelete
  6. tahniah abby..
    huhu..cma punye be dah me lol...
    :(

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!