RAMAI YANG TILIK,TENUNG & TEKA CAKAP LELAKI

29.6.11 Suria Lekatlekit 13 Comments

Ramai ahli2 nujum pak/mak belalang sedang meneka.. Lelaki ke perempuan? Tapi ramai yang kata lelaki. Sampai naluri sang lekit pun rasa lelaki...

Tapi sang lekit was was juga dengan naluri sendiri sebabnya sang lekit memang la nak sangat lelaki. Yelah.. selama ni membesar dengan adik beradik yang kesemuanya perempuan. 6 beradik perempuan. Jadi.. berharap juga yang bakal mendaftar ahli baru pertama ni lelaki.

Apa yang lelaki & perempuan ni sang lekit Ooi?? Alahai.. anak dalam perut ni la. Dari awal usia dia 4 bulan dalam perut sang lekit rasa lelaki melalui gerak hati seorang ibu & tahap keaktifan si baby dalam perut. Tapi En hubby pula kalau di beri pilihan nak baby girl sebab dia pula membesar dengan adik beradik lelaki.

Korang nak join teka teki ni ker? Meh join meneka sekali berdasarkan gambar boyot sang lekit yang berusia 7 bulan ni.

7 bulan

Apapun jantina anak sulung sang lekit ni.. Sang Lekit terima dengan hati yang terbuka & gembira. Yang penting permata hati sulung ku lahir dengan sempurna sifat, sihat & ceria. Moga dengan kehadirannya membuka ruang rezeki yang melimpah ruah,memberi kebahagian & mengeratkan & mengekalkan ikatan perkahwinan antara sang lekit dan en hubby.

P/S : Sang Lekit dah ada pilih dua nama... (lelaki & perempuan). Tapi kalau perempuan en hubby dah booking dia yang akan bagi nama.

13 comments:

  1. asalkan sang lekit selamat melahirkan anak ni and baby pun sihat=)

    ReplyDelete
  2. ape pun yang keluar, wa ucapkan tahniah

    ReplyDelete
  3. bestnye ske tgk preggy mom..trutama yg preggy 1st child..ape yg leya tau mostly yg prut bolat cm bola n mnonjol ke dpn tu gegurl pastu yg prut nmpk lebar (ngn mummy2 die skali lebar) tu boboy..wallahualam la...tp mostly cmtu la..tgk kwn2 n artis2 pn cmtu..hehe ;p

    ReplyDelete
  4. COMELNYER PERUT..LAMA DH X NMPAK MUKA PN.LEKIT KAT BLOG NI,,

    ReplyDelete
  5. kalau anak laki cuba kau bagi nama dia Zulfikar nyah.. waaaahhhhhhh~~~

    ReplyDelete
  6. Ibu rasakan lekit.. antara dua kalo tak lelaki mesti pompuan.. hikhikhihkih apapun moga sihat sempurna & selamat semuanya.. AmiN!!!! ;)

    ReplyDelete
  7. kalau ramai kata lelaki,
    betul la lelaki kot..
    mcm akk dulu la..
    ramai kata perempuan..
    tapi naluri mengharapkan lelaki..
    tengok2 betul seperti yang didoakan oleh orang sekeliling...dapat perempuan..
    hehhe

    ReplyDelete
  8. eh, akak lekit dah nk beranak!!! dulu akak slalu komen kat gmbr2 dlm blog saye.hehehe

    ReplyDelete
  9. lelaki! ehe^^ pehhh body maintainnnnnn

    ReplyDelete
  10. mengikut ramalam kak ida.. pinggang suria tak membesar cuma bahagian hadapan aje.. selalunya kalau mcm ni kandungannya lelaki hehehe

    ReplyDelete
  11. tak leh caya sangat dengan ramalan ni. macam anak buah saya. doc pun cakap insyaAllah lelaki, sekali tup tup keluar perempuan. baju semua dah beli yang baby boy punya. hehehe ;)

    Sekadar Satu Ucapan

    ReplyDelete
  12. rase pom cam boboi..
    apepun semoga semuany sihat..
    :P

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!