REVOLUSI WAJAH CIKGU SHIDA SEBELUM & SEMASA BERLAKON

6.6.11 Suria Lekatlekit 34 Comments

Bila dah masuk dunia hiburan ni kan macam - macam boleh berubah. Dari yang tak cantik jadi cantik, yang natural beauty jadi beauty dengan makeover. Jom kita tengok perubahan cikgu shida pula semasa di set pengambaran telefilem pertama beliau.

Wajah seorang guru sebelum berlakon & di makeover

Semasa di set pengambaran. Menurut kat fanpage beliau, ni watak beliau menjadi seorang mekanik
Ni pula katanya untuk watak gadis Ayu.

Ini dia wajah terbaru cikgu shida setelah di makeover di set pengambaraan. Cun Tak?? Jangan tanya mana tudung dia kat sang lekit lak.. sebab sang lekit tak layak nak komen pasal tu. Kang sang lekit kena hentam pulak. Apapun manusia boleh berubah.. Yang baik boleh jadi buruk, yang buruk boleh jadi baik. semoga cikgu shida tak hanyut di bawa arus glamour dunia artis sampai lupa diri yer. All the best buat cikgu shida & good luck.

P/s : Sang Lekit teruja nak tengok wajah cikgu shida selepas ni.. Selepas bergelar pelakon & artis. kekekekekekeke

34 comments:

  1. ni lah die...
    sampai sggup terbang tudung..0_o

    biaq pi la nk jadi ape...-.-'

    ReplyDelete
  2. erm...tak sesuai la jd pendidik... tak molek di pandang...

    -Yok mampir diluk = orang asli...bahaya pendakwah berbayar...

    ReplyDelete
  3. lepas ni kena tempah baju nak pi ABP berita harian pulak...
    jangan buat fesyen kemban lak ye cikgu shida..
    hahahah

    ReplyDelete
  4. i loike u'r statement diana... Moga2 cikgu shida tak pakai la pesen camtu.

    ReplyDelete
  5. adessss !!!! tak bape nak sedap mata mandang .

    ReplyDelete
  6. jatuh respect den kat dio... huhuhu... reject! reject! huhuhu....

    ReplyDelete
  7. aishh. ilang respect r cam ni. dlu kata biar la dier nk wat ape, asalkn dier maseh jge batas, tutup aurat, n blablabla..skrg laen pulak jd ckgu oii?

    ReplyDelete
  8. hoho....sekejap dah berubah...dari biasa menjadi agak cun..dari bertudung jadi freehair...

    ReplyDelete
  9. wahhh..tak sangka selama ni dicemuh aper smeua..last dapat jadi artis..hehee

    ReplyDelete
  10. hooooo memang berubah habes.. =..=

    ReplyDelete
  11. pheww..femes cikgu ni skang. makin femessssss lahhh lepasss ni.

    ReplyDelete
  12. cantik cikgu shida..dah free hair..wohoooo~!!!

    *hurmmmmm*

    ReplyDelete
  13. tu lah..dok sokong sgt~..padan muka sapa sokokng tu.. memalukan guru2 je

    ReplyDelete
  14. untung anak murid cikgu shida, senang nak dapat autograph artis
    tiap2 bulan akan dapat autograph (buku rekod dan buku latihan),haha

    all the best cikgu shida

    ReplyDelete
  15. mak ai heheheh...anak dara 20 an

    ReplyDelete
  16. cantik bangat itu cik shida...berubah habizz



    http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2011/06/juliana-evans-muka-macam-barbie-dolls.html

    ReplyDelete
  17. AKHIRNYA NAMPAK RAMBUT DAAA..
    DULU KEMAIN KATA KALO X BTUDUNG X SELESA & MCM2 LAGI...

    MCMANA TU???

    ReplyDelete
  18. guwa kurang gemar cikgu shida, tu jer, noktah. bkn sebab jeles die popular, tp.........

    ReplyDelete
  19. hi-tech make-up...mau jadik cemana seme pon nule~~~

    ReplyDelete
  20. haha tudung dia dah terbang tu

    ReplyDelete
  21. tp dgr2 la kn..walau kite pakai rmbut plsu.mcm kite freehair jugak la gayanya huhu

    ReplyDelete
  22. nie yg nk nk buat dosa kering ni...
    sekali pandang cam bapok pon ade..huhuhu..cikgu shida elok jadi pendidik la..terus terebang tudung litup bila masuk dunia artis ni..hohohoh

    ReplyDelete
  23. wahh femes cikgu shida..moga pasni dia hati2 bab pemilihan watak.pki rambut palsu pun tak leh ye cikgu~~

    ReplyDelete
  24. lawa la k.shida rmbut ikal tuu

    ;))

    ReplyDelete
  25. kawan2 ingat lagi? *"Ya ALLAH, Kau tunjuki jalan yang benar untuk dia" ~ Boleh jadi kita benci akan perbuatan dia, tetapi jangan kutuk-kutuk dan hina dia. Sebaliknya kita doakan dia.. moga ALLAH beri petunjuk. Mana tahu suatu hari nanti jika dia berubah, dia akan jadi lebih baik daripada kita.~ "ya Allah yang membolak-balikkan hati, istiqamahkan aku di jalan-Mu"

    if sudi singgah cni ;)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!