HENSEM SANGAT KE 'ANU' KAU TU??

22.7.11 Suria Lekatlekit 33 Comments

Bila terbaca satu kes seorang promoter yang di jatuhkan hukuman di jel 6 bulan selepas mengaku bersalah menunjukkan 'Anu' dia kepada seorang wanita teringat pula sang lekit satu kisah yang pernah berlaku pada salah seorang kawan sang lekit dulu. (rujukan : harian metro)

Carian google

Kita akan kategorikan golongan macam tu golongan 'orang gila seks' tapi kenapa dia hanya menunjukkan 'Anu' namun tidak sampai menculik & merogol mangsa. Macam - macam kan ragam manusia gila seks ni memuaskan nafsu ni. Sekadar tunjuk 'Kemaluan' dia pun mungkin dia dah rasa puas kot. Atau dia rasa 'Anu' dia lebih hensem & menawan berbanding rupa dia untuk merangsang nafsu orang lain supaya tertarik & melakukan seks dengan rela? Dah nama pun orang gila jadi imaginasi dia juga gila la.

Kes yang berlaku kepada kawan sang lekit ni lebih kurang kes yang dalam artikel akhbar tu jugak. Masa tu dia nak ke Main Office. Tapi terpaksa melalui jalan raya besar juga. Boleh jer berjalan kaki. Jadi dia pun jalan la kaki di tepi jalan.. Tiba - tiba datang seorang mamat 'gila seks' naik motor berhenti depan dia kemudian bukan zip seluar & tunjuk 'Anu' dia. Apa lagi terus lari la kawan sang lekit ni. Takkan nak tunggu. Kita sendiri tak tahu apa tindakkan dia selepas tunjuk 'Anu' dia yang konon hensem & menawan sangat tu. Lepas tu agak fobia la dia nak jalan sorang - sorang kemana - mana.

Gangguan seksual di kalangan wanita ni memang semakin berleluasa. Macam - macam cara si lelaki 'gila seks' ni akan buat demi kepuasan diri mereka tapi mengundang trauma & fobia pada orang lain. Setakat Jel adakah dorang akan insaf?? Berbaloi juga jel & di sebat.. Biar serik sikit, kan?? Ini cuma pandangan peribadi sang lekit jer. Sebab sang lekit rasa jel 6 bulan tu macam terlalu ringan walau kes gangguan seksual macam tu nampak macam kecil tapi kesannya pada mangsa mungkin besar.

33 comments:

  1. Dulu ada cikgu suka gesel2 anu dekat murid.

    Pergh!

    ReplyDelete
  2. 'Anu' dia yang konon hensem dan menawam. hekhek..

    Diorang ni bukan gila seks, tapi gila otak. Gangguan mental.

    ReplyDelete
  3. memalukan kaum betul siot orang2 macam ni...

    ReplyDelete
  4. kalo sy, lari smpei xpijak tanah..hoho

    ReplyDelete
  5. kebetulan...kes y sama cam ni bru j berlaku 2-3 ari lps kt bndar kmn ni.. lelaki tunjuk anu tu sebaik nmpak budak pompuan..terus lari lintang-pukang,.. y hairannya di khalayak ramai lak tu.. org rmai adala kejor org tu. tp xtau citer la..dpt tgkap k x..

    ReplyDelete
  6. takutnya..mudah2an dilindungi daripada flasher gila otak macam ni

    ReplyDelete
  7. la...
    gitu pun ada..
    berpenyakit betul la lelaki tu...

    ReplyDelete
  8. lekit..adik kita pon pernah kena.. trauma sampai skang.. huhhh~ menakutkan! kalau denn!! den baling ngan terompah kayu! huhhh~ in real x tau lar mcm mana nak face kan.. kot dah panik.. pakat jerit jek..ehhehe

    ReplyDelete
  9. menakutkan lelaki mcm ni. gangguan mental agaknya. dulu saya sekolah semua perempuan. selalu kecoh ade lelaki kat luar pagar sekolah tunjuk diorang punya tu kat budak-budak sekolah.

    ReplyDelete
  10. ishh menakutkan jek.apa kepuasan yg dia dpt ek suria?

    ReplyDelete
  11. pernah alaminya...org panggil2 pastu tunjuk anu nya..terus lari tak ingat dunia..padahal kitaorang dalam pagar.

    ReplyDelete
  12. isy2, malunya nak tunjuk kat org

    ReplyDelete
  13. sy pernah kena masa tu 2007 sy tgh amek exam SPM sy dgn kawan nak beli roti masa tu kantin dah tutup so kena beli kat kedai2 mcm 7E so lelaki cina tu tegur sy tanya klinik kat mana sy pon bg taw lah then dia tanya dia sakit apa sy pon masa tu x taw apa benda yg dia pegang sy kata lah x taw then dia x puas hati dia tanya lagik suruh sy tgk bila dia x pegang baru sy tahu dia punya tut sy terus lari tertinggal kawan sy kemudian sy patah balik tarik kawan sy masa nak jawab exam kaki sy mengigil2 kesudahannya sy x dpt score dalam exam :(

    ReplyDelete
  14. lain kali kalau jumpa orang macam tu cepat2 buka beg bawa keluar pisau dan juga camera...rakam muka dia bagi clear pastu pergi dekat dan potong keheseman dia...confirm orang tu yang lari..haha

    ReplyDelete
  15. ni namanya Fetish/kinky seks...

    dia kena fetish exhibits..

    ReplyDelete
  16. patot kena bg sesi kaunseling, pysco dia dlm penjara. sekurang2nya 5 thun dlm tuh.

    ReplyDelete
  17. saya hari-hari kene gangguan seksual dgn perempuan..lebih2 lagi hari minggu...klu kat taman KLCC tu dari setiap sudut perempuan menayangkan lurah2 yg xsepatutnya ditayang...diorang patut dihukum...hehe

    ReplyDelete
  18. Weh dik lekit...akak pun terkena sekali kat puduraya..dua duk btentatangan dgn akak..seriau juga tp nasib baik tmpt org ramai. ada sekali tu dgn emak sekali dalam bas..emak akak yg nampak...turun bas kami dibuatnyatentatangan dgn akak..seriau juga tp nasib baik tmpt org ramai. ada sekali tu dgn emak sekali dalam bas..emak akak yg nampak...turun bas kami dibuatnya

    ReplyDelete
  19. gila punya org. sex maniac la tu kot. haishh. mcm2 ragam kan.

    ReplyDelete
  20. adoiii.. haru sungguh spesis lagu ni.. spesis sakit otak.. grrrrr..

    ReplyDelete
  21. Pernah kena situasi yg sama thn lepas... masa laki tu bukak zip seluar tunjuk anu dia kat aku, aku bantai gelak pastu kata 'pistol' dia kecik... terus laki tu tersentap bila dgr aku cakap camtu dan dia pun larikan diri... baru tau malu kot?

    ReplyDelete
  22. haha..ak baru kene 2 hari lepas kat laman web vchatter.dia bukk kamera, terus bukk zip..igtkn ap lembik2 tuh..eii..(T_T)

    ReplyDelete
  23. gila!
    dari amy amira

    ReplyDelete
  24. teringat masa Form 3 dulu. tengah tunggu bus sekolah, pakcik ni keluarkan benda tu.. tapi yang kelakarnya, masa tu tak tau pun... cuma pelik, apa yang dipegang oleh pakcik tu? bila dah tahu.... barulah faham apakah namanya anu tu.. bengkek je hari ni

    ReplyDelete
  25. ya Allah ya tuhan ku.kat tempat terbuka pulak tu buat mcm tu.apa lah masalahnya ni.takutnya sy ngan dunia skrg ni.

    ReplyDelete
  26. mmg gila mamat ni,potong je anu dia tu,hahahahaha baru dia serik,hahahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!